TOBB Rize Genç Girişimciler Kurulu 25 Eylül Perşembe günü Saat:13.30 da Rize Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda “İşletmeler için Akıllı Sosyal Medya Kullanım Stratejileri” konulu eğitim düzenleyeceğini duyurdu.

Eğitim hakkında açıklama yapan Gençlik Kurulu Başkanı Fatih Çomoğlu; kullanıcı sayısı her gün artan sosyal medya sosyal hayattaki birçok alanı etkilediği gibi kurum ve kuruluşların iletişim ve pazarlama stratejilerini de etkileyerek işletmelerin iletişim, pazarlama gibi stratejilerini değiştirmesine neden olduğunu söyledi.

Gelişen web teknolojileri ile online iletişim imkanı veren sosyal medya her geçen gün bir çok alanda etkin bir şekilde kullanıldığını belirten Çomoğlu; “Artık işletmeler değişen hedef kitle profiline uygun yeni pazarlama ve iletişim stratejileri belirlemektedirler. Gelişen sosyal mecra sayesinde tüketiciler ürünler ile yaşadıkları deneyimleri paylaşır olmuş ve diğer tüketicilerin de satın alma süreçlerini etkilemeye başlamışlardır. Bu yeni dünya da işletmelere pazarlama iletişimi faaliyetleri için yeni yeni önemli fırsatlar sunmaktadır. Genç Girişimciler Kurulu olarak Rize’de ki işletmelerin sosyal medyayı daha akıllı kullanabilmelerine katkı sunmak için böyle bir eğitim düzenlemeye karar verdik” dedi.

Eğitime isteyen tüm işletmelerin katılabileceğini belirten Çomoğlu eğitimin Global ve yerel markalara özel, pazarlama, kurumsal iletişim ve pazar araştırma hizmetleri sunan ve konusunda uzman Türkiye'nin lider sosyal medya ajansı Dekatlon Buzz’ ın kurucu ortağı, TRT TURK’te yayınlanan dijital bakış programının yapımcısı ve sunucusu Mesut Karakaş tarafından sunulacağını eğitimle ilgili bilgi almak isteyenlerin Eğitim Çalışma Grubu sorumlusu Abdulkadir KILIÇ'a ulaşabileceklerini belirtti.

Eğitimle ilgili bilgi için 0506 972 5490

FATİH ÇOMOĞLU

 

 

Editör: HABER MERKEZİ