Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tıp Fakültesi Bilimsel Araştırma Topluluğu (RTEÜBAT) tarafından 3. Ulusal Tıp Öğrenci Kongresi düzenlenecek.

RTEÜBAT Başkanı Hakan Deveci, yaptığı yazılı açıklamada, 3. Ulusal Tıp Öğrenci Kongresi'ni, 28-30 Nisan'da yapacaklarını belirtti.

Tıp öğrenci kongrelerinin çağını takip eden son gelişmelerden ve birbirlerinden haberdar doktor ve akademisyenlerin yetişmesi için ilk adım organizasyonlar olduğunu ifade eden Deveci, şunları kaydetti:

'İlk yıl 550 ve ikinci yıl ise 600 öğrenci katılımıyla gerçekleştirdik. Kongremiz tıp öğrenci kongreleri arasında yerini sağlamlaştırmış ve ülkenin en yoğun katılımlı ve en değerli kongreleri arasında yerini almıştır. Bu yıl ülkemiz ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden yaklaşık 40 farklı üniversiteden 650 öğrencinin ve üniversitemiz dahil birçok üniversiteden alanında uzman akademisyenlerin katılımı ile gerçekleştireceğiz. Son derece büyük özveriyle hazırlanan etkinliğimiz, üniversitemiz ve ülkemizde bilimin gelişmesine katkı sağladığı gibi üniversitemizin ve ilimizin tanıtımında da önemli bir rol üstlenmektedir.'

 
Editör: HABER MERKEZİ