Rize Ülkü Ocakları Rizeli şehitlerin isimlerinin yaşatılması için Isırlık Tabiat parkında fidan dikti.

Yaklaşık 500 fidan  dikimi gerçekleştirilirken  şehitlerin ve ailelerinin isimleri tek tek fidanlara koyuldu. Ömer Lütfi Mete , Galip Erdem , Şehit Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, Ahmet Hamdi Yılmaz gibi Rize’nin önemli isimleri de unutulmayarak isimlerine özel fidanlar dikildi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Rize Ülkü Ocakları başkanı Sadık Kandemir :” Bu proje Ülkü Ocakları genel merkezimizin bize  3 ay önceden aktardığı bir proje, her isme özel fidan dikimi yapılacaktı. Bakanlığın programı için biraz erteleyerek bugün gerçekleştirdik.

Rize’de 67 Asker 13 polis 1 de sivil şehidimiz var onların her biri ve aileleri adına fidan diktik. Kendi isimleri ve ailelerinin isimleri de yaşaması için.



Bunun haricinde Rize’nin belli değerleri var  Ömer Lütfi Mete ,Galip Erdem ,Şehit Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, Ahmet Hamdi Yılmaz gibi onlara fidan dikmek istedik. Fidan dikimimizi gerçekleştirdik. Burası artık bizim kendi hatıra ormanımız burayı elimizden geldiği kadar güzelleştirecek fidan dikimlerimize de devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.











Editör: HABER MERKEZİ