Rize şehir merkezindeki araç trafiğine daha bir akıcılık kazandırmak ve şehir geçişlerinde yapılacak düzenlemelerin değerlendirilmesi amacıyla düzenlenen toplantı, Rize Belediye Başkanlığında yapıldı.

Rize Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleştirilen toplantıya Vali Kemal Çeber’in yanı sıra Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Belediye Başkanı Rahmi Metin, Karayolları Trabzon 10. Bölge Müdürü Selahattin Bayramçavuş ve diğer yetkililer katıldı.

Hâlihazırda ulaşım alanında, Rize’de yapılan ve yapımına devam edilen projelerin değerlendirildiği toplantıda Rize’deki araç trafiğine daha bir akıcılık kazandırmak için ve şehir geçişlerinde yapılacak düzenlemek görüşüldü.Toplantıya  ilişkin yapılan ortak değerlendirmede; bilhassa son dönemde Rize’nin bütün dinamikleri, büyük uyum içinde ve kurumların Rize’ye en iyi hizmetin kazandırılmasının gayreti içinde oldukları belirtildi. Karayolları geçişlerine ilişkin yapılan bu toplantı ile de Rizelilere en iyi hizmetin sunulmasının hedeflendiği ifade edildi.

 

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ