Rize 1. Amatör Ligi play off grubu açılış maçında Derepazarı İlçe Stadı’nda Ardeşenspor ile Çayeli Gençlerbirliği karşı karşıya geldi. Takımlar sahadan 1-1 lik skorla 1 er puanla ayrılırken maç içinde iki takımda galibiyet adına önemli pozisyonlardan yararlanamadı. Ligde iddialı olmaya çalışan iki takımın maçı mücadele açısından çok çekişmeli geçerken , bugün ki skorla ligde kolay kazanılacak maç olmadığını görmüş olduk.

Çayeli Gençlerbirliği 42. Dakikada 1-0 öne geçerken, 43. Dakikada Ardeşenspor skoru 1-1 e getirmeyi başardı. İlerleyen dakikalarda iki takımda başka gol bulamayınca 1 er puana razı olmak zorunda kaldılar.

Maç sonunda maçla ilgili görüşlerini aldığımız Çayeli Gençlerbirliği Yön.Krl Üyesi Abdul Kerim SARI ise ' Mutlak galibiyet parolasıyla çıktığımız maçta rakibimize yenilmemek de kötünün iyisidir. Sahada ortaya konulan mücadeleden dolayı teknik heyetimizi ve futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum. Bu play off grubunda herkes herkesi yenebilecek durumda ve şuan için kaybedilen hiç bir şey yoktur. Buradan bazı yerlere de göndermeler yapmak istiyorum. Play off grubunda oynayan bir takım olarak maçımızın hakemini ancak maça geldiğimizde öğreniyoruz. Türkiye'nin hiçbir yerinde böyle bir uygulama olduğunu sanmıyorum. Rize il hakemi kurulu başkanını arıyoruz telefonumuza bakılmıyor , mesaj atıyoruz cevap verilmiyor bu kurul kimlere hizmet ediyor. Maça geliyoruz sezon başından beri sıkıntı yaşadığımız eyyamcı orta hakem ile sağ kenar yan hakem ile karşılaşıyoruz. Bu nasıl bir uygulamadır kimden ne kaçırılıyor Pirinçlik Spor maçından sonra bir de bu maçta böyle bir uygulamayla karşı karşıya kaldıktan sonra artık bu kurula güvenimiz ve inancımız kalmamıştır. Artık bu konuda sesimizi daha gür çıkaracağımızın bilinmesini istiyorum. Her iki takımı da sahada vermiş olduğu centilmence mücadeleden dolayı kutluyorum. Ardeşenspor'a gelecek maçlarında başarılar diliyorum' dedi.

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ