Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Rize Şubesi, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) desteğiyle üyelerine, firma çalışanlarına ve meslek lisesi öğrencilerine yönelik eğitim düzenleyecek.

 

Eylül ayında okulların açılmasıyla yapılması planlanan eğitim projesi MÜSİAD Rize Başkanı Recep Taylan ve DOKA Genel Sekreteri Onur Adıyaman tarafından sözleşmesi karşılıklı imzalandı.

Rize MÜSİAD’ın organizasyonuyla MÜSİAD şube binasında gerçekleştirilecek eğitime, MÜSİAD üyeleri, üye firma yöneticileri ve meslek lisesi öğrencileri katılacak. Alanında uzman eğitmenler tarafından verilecek ve 7 gün sürecek eğitimde; dijital pazarlama, kampanya yönetimi-dijital dönüşüme uyum, e-ticaret uygulamalar, iletişim, hizmet kalitesi ve kurumdaşlık, sosyal medya okur yazarlığı, işletmelerde sosyal medyanın etkin kullanımı konuları işlenecek.

MÜSİAD Rize Başkanı Recep Taylan, yaptığı açıklamada, “MÜSİAD bir okuldur ve bu anlamda eğitim her zaman önceliğimiz olmuştur. Üyelerimizden aldığımız talepler doğrultusunda yeni dönemde eğitim takvimimizi oluşturulduk. İşletmelerimizi dijitalleşmeyle değişen yeni dünyaya ayak uydurmalarını sağlamak amacıyla DOKA Teknik Destek programı desteğiyle ‘işletmelerde dijital dönüşüm’ adındaki eğitim programımızla bu değişime üyelerimizi hazırlamayı planlamaktayız. İşletmelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda çeşitli konular üzerinde eğitim çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi.

musiad’dan-sirketlerde-dijital-donusum-projesi-(1).jpgmusiad’dan-sirketlerde-dijital-donusum-projesi-(2).jpg

Editör: HABER MERKEZİ