Devlet Bahçeli, “Durgun suya atılan taşın dalga dalga yayılması gibidir Rize’deki siyaset. Rizeli Türkiye’nin her yerindedir. Rize’den yayılacak dalga tüm Türkiye’de etkisini gösterir” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Rize İl ve İlçelerde tamamlanan seçim süreci sonrasında teşkilatlar MHP Genel Merkezine giderek Genel Başkan Devlet Bahçeli ile görüştü.

Rize il başkanlığı ve ilçe teşkilatlarla birlikte MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi MHP genel merkezinde ziyaret ederek Rize il başkanı Serkan Birben tarafından kısa bir brifing verildi.

Ankara’ya giden MHP Rize İl Yönetimi önce Başbuğ Alparslan Türkeş' in kabrini ziyaret edip dua etti. Daha sonra genel merkezde biz dizi temaslarda bulunan ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından kabul edildi.

MİLLETİMİZİN YAYINDA YER ALDIK

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Bilindiği üzere daha önce ülkemizin bekası ve geleceğimizin teşhisi için partimiz üzerine düşen her türlü görevden geri durmamış, siyasetteki tıkanmaları önünü kesip ülkenin nefes alması için önce ülkem ve milletim sonra partim demiştir. Her daim milletimizin yanında yer almayı ilke edinen bir siyaset izledik. Şimdi Ülkemiz, Cumhurbaşkanlığı Başkanlık sistemi için önümüzde bir seçim sürecine girmektedir. Bu süreçte sizlerden isteğim bulunduğunuz yerlerde partimizin oyunu yükseltmek için çaba göstermeniz. Göreve yeniden gelen İl, İlçe ve Belde teşkilatlarımız heyecanını kaybetmeden seçim çalışmalarına başlamalarıdır.”

BENDE RİZELİYİM!

Rize’de siyasetin zor olduğunu biliyorum diyen Bahçeli,  “Zor olduğu kadar da önemli olduğunu da düşünmekteyim. Durgun suya atılan taşın dalga dalga yayılması gibidir Rize’deki siyaset. Rizeli Türkiye’nin her yerindedir. Rize’den yayılacak dalga tüm Türkiye’de etkisini gösterir. Rize bu yüzden bizim için önemlidir. Rize’de aynı zamanda Başbakanlar ve Cumhurbaşkanlarının da çıkmış bulunması siyaseti zorlaştıran bir etkendir. Aynı zamanda şunu da sizlerde paylaşayım o Başbakan ve Cumhurbaşkanlarının akrabalarından çok benim Rize’de akrabalarım bulunmaktadır. Bende sizin bir hemşerinizim.”

Sosyal medyada duyduklarınız esir olmayın. Araştırın neyin nesi olduğunu öğenin diyen Bahçeli, “Sözcü Ankara temsilcisi benim için Tuğrul Türkeş’in AKP de bakanlıktan ayrılmasını isteyen Devlet Bahçelidir. Kendisine yakışmayan bir şey yazmıştır. AKP’de Kim’in bakan olup olmayacağı beni ilgilendirmez beniz ilgilendiren burasıdır. Başka partilere fitne fesat yayarak sonuç alamasınız. Ama aynı Saygı Öztürk partide genel başkan yardımcısı iken Ahmet Davutoğlu’nun daveti üzerine partide kimseye haber vermeden başbakan yardımcısı olan kişinin öyküsünü Davutoğlu’ndan sorması lazım. Niye gelip bizden soruyorsunuz. “

Bahçeli, “İnsanlar arasındaki samimiyet sevgi ve saygı olursa mükemmelleşir. Sevgide serbestlik, saygıda mecburiyet vardır. Buraya gelip şereflendiren arkadaşlar arasında beni sevmeyen olabilir. Bunu normal karşılamak lazım. Ama genel başkan olduğumuz sürece saygı duymak zorundayız. Kararlarınız verirken muhakkak vicdanınızı rahatlatacak hür ve şahsiyetli insanlar olarak kara verin” şeklinde konuştu.

Daha sonra Rize’den getirilen Kemençe, Rizespor forması ve diğer yöresel ürünler Genel Başkan Bahçeli’ye takdim edildi.

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ