Rize İl Genel Meclisi, Adalet ve Kalkınma Partisi’nin 6. Olağan Büyük Kongresi öncesinde Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kazancı, beraberindeki Merkez İl Genel Meclisi Üyesi ve Grup Başkan Vekili İbrahim Türüt, AK Parti İkizdere İlçe Başkanı Ahmet Aksu, AK Parti Kalkandere İlçe Başkanı Hasan Ayyıldız, AK Parti Çamlıhemşin İlçe Başkanı Ömer Altun, İl Genel Meclis Üyeleri; Mehmet Yerebakan, Zekeriya Bozkan, Zeynep Taylan, Cafer Kuru, Yusuf Arısoy, Mehmet Öztürk ve Rasim Çorbacı ile birlikte Ankara’da bir çok kurumu ziyaret etti.

Bakanlıklara yeni atanan Rizeli hemşehirlerini ziyaret eden İl Genel Meclisi üyeleri, Kültür ve Turizm Bakanlığı Bakan Yardımcılığına atanan Ömer Arısoy, Adalet Bakanlığı Bakan Yardımcılığına atanan Yıldız Seferinoğlu, Milli Eğitim Bakanlığı Bakan Yardımcılığına atanan İbrahim Er, Emniyet Genel Müdürlüğü’ne atanan Celal Uzunkaya, Vilayetler Hizmet Birliği Genel Sekreterliğine atanan Şefik Aygöl ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Danışmanlığına atanan İhsan Selim Baydaş’a hayırlı olsun temennilerini iletti.

Ankara’daki kurumlarda üst düzey yöneticileride ziyaret eden İl Genel Meclisi üyeleri, Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürü Recep Ali Er, Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Şaban Yılmaz ile bir dönem Rize’de Emniyet Müdürü olarak görev yapan Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Adem Çakıcı’yı makamlarında ziyaret edip, çalışmalarında başarılar diledi.

 

Editör: HABER MERKEZİ