Merkez İlçe İl Genel Meclisi Üyesi Aydın Bilsel, İl Genel Meclisi’nin 2004 – 2009, 2009 – 2014 ve 2014 – 2019 dönem Meclis Üyelerini kendisine ait iş yerinde verdiği iftar yemeğinde bir araya getirdi.

İftar programına,  Eski Meclis Başkanı ve Ak Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kazancı, Eski Meclis Başkanı ve Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, Eski Meclis Üyesi ve Çamlıhemşin Belediye Başkanı Osman Haşimoğlu ile 2004 – 2009, 2009 – 2014 ve 2014 – 2019 dönem İl Genel Meclisi Üyeleri katıldı.

Meclis Başkanı Mehmet Kazancı, konuşmasında Merkez İlçe İl Genel Meclisi Üyemiz Aydın Bilsel’in her Ramazan ayında meclise iftar yemeği vermeyi geleneksel hale getirdiğini ifade ederek “Birlik ve beraberliği sağlama adına idrak ettiğimiz bu iftar organizasyonuna bu yıl eski dönem meclis üyelerimizi de dahil etmesi bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir.  Bu birlikteliği organize eden değerli meclis üyemiz Aydın Bilsel ile davete icabet eden tüm arkadaşlarımıza şahsım ve meclisimiz adına teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, programda yaptığı konuşmada “bir yıl gibi süre zarfında başkanlığını yaptığım İl Genel Meclisinin geçmiş iki dönem ve mevcut dönemin değerli başkan ve üyeleri ile böylesine güzel organizasyonda ve böylesine yüksek katılımla birlikte olmak bizi ziyadesiyle memnun etti. İl Genel Meclisinde oluşturulan bu birlik ve beraberlik ortamının, 2004 yılından bu güne kadarki olan süreçte hizmette kalite ve başarıyı beraberinde getirdiğini açıkça görmekteyiz. Bu güzel organizasyonla bir araya gelmemize vesile olan ve ev sahipliği yapan Merkez İlçe İl Genel Meclisi Üyemiz Aydın Bilsel’e ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

rize-il-genel-meclis-uyeleri-iftarda-bir-araya-geldi-(7).jpg

 

Editör: HABER MERKEZİ