Turkcell, Dünya Kupası'ndan sonra FIFA'nın en önemli spor organizasyonlarından biri olan U-20 Dünya Şampiyonası'na ulusal sponsor olarak katkı sağlayacak. Turkcell, Akıllı Bilet uygulamasıyla FIFA tarihinde bir ilki gerçekleştirirken, yarın saat 21:00'de Yeni Rize Şehir Stadı'nda milli takımımızın Kolombiya ile yapacağı ikinci maç öncesinde Turkcell U-20 TIR'ı Cumhuriyet Meydanı'nda futbolseverlere büyük coşku yaşatacak.

Koray Öztürkler: 'Sporu hem tüm kalbimizle hem de teknolojik altyapımızla destekliyoruz.'

Turkcell Kurumsal İletişim ve İlişkilerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Koray Öztürkler, 'Turkcell olarak Türk sporunun gelişimi ve güçlenmesine katkı için çalışmalarımızı uzun zamandır sürdürüyoruz. FIFA U-20 Dünya Kupası'nda, 20 yaşın altındaki genç millilerimize destek olmak da bu alandaki kararlılığımızın bir göstergesi. Rize, bu vesile ile FIFA tarihinde bir ilke sahne olacak. 'Akıllı Bilet' uygulaması Turkcell'in altyapısı ve teknolojisi ile Rize'de gerçekleştirilecek. Bu ilke Rize'de imza atmaktan büyük mutluluk duyuyor, Türkiye U-20 Milli Takımı'na Turkcell ailesi olarak başarılar diliyoruz.'

Bilet kuyruğuna son!

Turnuva boyunca, Türkiye'nin oynayacağı maçlarda ve final müsabakasında Akıllı Bilet uygulaması gerçekleştirilecek. Turkcell Akıllı Bilet teknolojisi sayesinde 3544'e MİLLİ yazıp gönderen taraftarlar, cep telefonuna gelen SMS'i stadyumlardaki özel gişelere okutarak maçlara kolayca girebilecek. Ayrıca Turkcell Akıllı Bilet ile taraftarlara özel sürprizler ve fırsatlar da sunulacak. Daha önce Türkiye A Milli Takımı maçlarında kullanılan teknoloji, U-20 Dünya Şampiyonası'nda ülke sınırlarını da aşacak.

Rize futbol coşkusunu Turkcell'le yaşayacak

Rizeli futbolseverler U-20 coşkusunu Turkcell U-20 TIR'ıyla, yaşayacak. Birbirinden eğlenceli aktivitelerde taraftarlar, hem keyifli vakit geçirecek hem de müsabaka bileti kazanma imkanı yakalayacak. Yetenek yarışması, ayak tenisi, şaşırtan top, hedefi vurma ve tablette futbol gibi etkinliklerin yer aldığı tırlarda futbolseverler futbol tekniklerini yarıştıracak.

teknokulis.com

Editör: HABER MERKEZİ