Bölgesel Amatör Ligi 3. Grupta Rize’yi temsil eden Salarhaspor ile Çayelispor derbi müsabakasında 3-3 berabere kaldı.

İkinci devrenin ilk müsabakasında Salarhaspor ile Çayelispor Salarha Stadında karşılaştı. Verilen ara sonrasında iki takımda hazırlıklarını tamamlayıp Rize derbisine kilitlenmişti.

Karşılaşmanın henüz başında 8. Dakikasında konuk Çayelispor Onur’un attığı golle 1-0 öne geçti. Karşılıklı ataklarla geçen ilk yarının son dakikalarına girilirken 42. Dakikada ev sahibi Salarhaspor Ekrem ile 1-1’lik beraberliği yakaladı. İlk yarı tamamlandı derken sahneye yeniden Çayelisporlu Onur çıktı ve attığı golle ilk yarı 2-1 yeşil beyazlı takımın üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarının başında 46. Dakikada Çayelisporlu Alican ikinci sarıdan kırmız kart görerek oyun dışında kaldı. Bu dakikadan sonra Çayelispor 10 kişi müsabakayı sürdürmek zorunda kaldı. Salarhaspor 50. Dakikada kazandığı penaltıyı Serkan gole çevirerek karşılaşmada yeniden dengeye getirdi ve 2-2 oldu. Salarhaspor golden sonra on kişi kalan rakibine oranla daha üstün bir oyun ortaya koymaya başladı. Çayelispor kalesine etkili ataklar yapan Salarhaspor gol yollarında etkili olamadı. 63. Dakikada Çayelisporlu Mert orta sahanın önünde güzel bir vuruşla kaleci Serkan’ı mağlup ederek takımını 3-2 öne geçirmeyi başardı. Çekişmeli geçen mücadele golden sonra daha da zor geçmeye başladı. Dakikalar ilerledikçe iki takımda da yorgunluk belirtileri artmaya başladı. 80. Dakikada Salarhaspor Berat attığı golle 3-3’lük beraberliği yakaladı. Son dakikalarının heyecana sahne olduğu müsabakadan başka gol sesi çıkmayınca 3-3’lük skorla tamamlandı.

Bu sonuçla 13. Hafta sonunda Salarhaspor puanını 17’ye çıkararak 8. Sırada haftayı kapattı. Salarhaspor önümüzdeki hafta deplasmanda Torul Belediyespor ile karşılaşacak. Çayelispor ise puanını 14’e yükselterek 10. Sırada yer aldı. Çayelispor kendi evinde Iğdırspor ile karşılaşacak.

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ