Rize’yi Bölgesel Amatör Lig’de temsil eden Çayelispor ile Salarhaspor ligin ilk müsabakasında karşılaştı. Rize derbisinde Salarhaspor 6-1’lik skorla farklı kazanarak lige başladı.

Rize’yi Bölgesel Amatör Ligi’nde temsil eden Çayelispor ile Salarhaspor sezonun ilk müsabakasında Çayeli Şehir Stadında karşı karşıya geldi. Bölgesel Amatör Ligi 3. Grupta ilk hafta müsabakasında 6-1’lik skorla Rize derbisinde kazanan Salarhaspor oldu. Bu sezon ilk kez BAL müsabakasına çıkan Salarhaspor iyi bir başlangıç yaparak lige lider başladı. Çayelispor ise puansız son sırada kaldı.

29 Eylül Pazar günü Salarhaspor kendi evinde Torul Belediye Gençlikspor ile karşılaşacakken, Çayelispor Iğdırspor deplasmanına gidecek.

HAFTANIN GÖRÜNÜMÜ

BAL 3’üncü grupta 1’inci hafta maçlarında 19 gol atıldı. 13 takımın yer aldığı grup maçlarında 1 maçı ev sahibi ekip kazanırken 3 maçta deplasman takımları galip geldi, 2 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Haftanın en gollü maçı Çayeli’nde oynandı. Çayelispor evinde Salarhaspor’a 6-1 mağlup oldu.

1’İNCİ HAFTA MAÇ SONUÇLARI

Arhavispor 2 – 0 Iğdır Es Spor

Bayburt Belediyespor 1 – 1 Ulalar Bld.Gençlik

Çayelispor 1 – 6 Salarhaspor

Kars 36 Spor 2 – 2 Yakutiyespor

Tonya Doğanspor 0 – 1 1461 Trabzon

Torul Belediyespor 0 – 3 Hoçvanspor

 

2. HAFTA MAÇ PROGRAMI

Erzincan Ulalar Spor - Arhavi Spor

1461 Trabzon - Bayburt Belediyespor

Iğdıresspor - Çayeli Spor

Yakutiyespor - Dsi Karadenizspor

Hoçvan Spor - Kars 36 Spor

Salarha - Torul Belediye Gençlik Spor

 

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ