Pazar Cimlastik Kulübü sporcuları ve aileleri Spor İl Müdürü Ömer Kalkan’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde de başarılar dilediler.

Ziyarette Cimnastik Kulübü sporcuları, Antrenörleri, sporcuların aileleri, Spor Şube Müdürü Cafer Küçükmustafa, Dernek Başkanı Saliha Kosanoğlu yer aldı.
2010 yılında Pazar İlçesinde kurulan Jimnastik Derneği sportif müsabakalara katılmak için İl Müdürü Ömer Kalkan’dan destek istediler.

1 yıldır çalışmalarını sürdüren 16 minik sporcunun Sportif müsabakalara katılıp başarılarını ortaya koyma hevesleri gözlerinden okunuyordu. Minik sporculara her türlü desteğin verileceğinin sözünü veren Spor İl Müdürü Ömer Kalkan Kulüpleşmekle ilk adımın atılacağını ve bir sonraki adımlarda Sportif müsabakalarda başarıların geleceğine inandığını sözlerine ekledi.

Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Beden Eğitimi mezunu olan Antrenör Mahmut Kandemir açıklamasında 1 yıldır Rize de görev yapmaktayım Temel Cimnastik temelini oluşturmak için sporcularımızla ve aileleriyle birlikte kendi imkanlarımızla imkansızlıklar içinde bu seviyeye ulaştık. Bizim isteğimiz Rize de bir ilki kurarak sporcularımızla birlikte İl Müdürünün desteğiyle Kulüpleşerek Cimnastik sporunu daha da iyi yerlere getirmektir. Desteklerini veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum diye konuştu.

Spor İl Müdürü Ömer Kalkana minik sporcu ve aileleri ile bir süre sohbet ettikten sonra hatıra fotoğrafı çekildi.