Mevsim şartlarının normale dönmesiyle Rize şehir merkezinde çiçeklendirme çalışmaları devam ediyor.

Rize Belediyesi Park ve Bahçeler Şefliği tarafından Rize Merkeze bağlı Çiftekavak, Merkez Kavşak, Paketleme Kavşağı, Tıp Fakültesi yolu güzergahı ve şehir merkezi içerisinde bulunan noktalarda çiçeklendirme ve bakım çalışmaları yapıldı.

Belirtilen alanlara 50 bin kadife çiçeği, 30 bin begonya çiçeği ve 15 bin kırmızı gül olmak üzere toplamda 95 bin çiçek dikimi yapıldı. Şehirde yapılan bakım ve çiçeklendirme çalışmalarının yaz mevsiminde şehre ayrı bir güzellik kattığını söyleyen Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, şehirde bulunan boş alanları mümkün olduğunca çiçeklendirme çalışması yaparak değerlendirmeyi ve güzel bir görüntüye kavuşturmayı istediklerini belirtti.

Dikilen çiçeklerin halk tarafından çok beğenildiğini ifade eden Başkan Kasap, 'Rize'nin iklimine uygun çiçekler seçmeye gayret gösterdik. Özellikle dikmiş olduğumuz kırmızı gül yaz mevsimi boyunca sürekli çiçek açmaktadır. Şehrimizdeki bu manzarayı gören vatandaşlarımızdan oldukça güzel yorumlar aldık. Çalışmalarımız artarak devam edecektir. Belediyemizin imkanları doğrultusunda şehrin çeşitli noktalarında bu tür güzelleştirme çalışmalarını yapmaya devam edeceğiz' dedi.

RİZE ÇİÇEK AÇIYOR

RİZE ÇİÇEK AÇIYOR

RİZE ÇİÇEK AÇIYOR

RİZE ÇİÇEK AÇIYOR

RİZE ÇİÇEK AÇIYOR

Editör: HABER MERKEZİ