Rize Belediyesi tarafından Rize Amatör Spor Kulüpleri Federasyonuna (ASKF) tüm masrafları da karşılanmak üzere otobüs hediye edildi. Otobüsün ASKF’ye devir teslimi Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın da katıldığı törenle gerçekleşti.

Devir teslim töreninde duygu ve düşüncelerini dile getiren Başkan Kasap, “Belediye olarak toplumuzun her kesimine yönelik olarak karşılıklı yardımlaşmayı topluma mal etmemiz gerekiyor. Bu nedenle böyle bir düşünceyle Rize Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nu destekliyoruz. Hediye ettiğimizin aracın sadece kullanımını değil, masraflarını da Rize Belediyesi olarak üstleniyoruz. Rize Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’na desteklerimiz sadece bir araçla sınırlı olmayacaktır.” dedi.

Rize’de spor geleneği ve amatör sporlara vatandaşların çok yatkın olduğunu ifade eden Başkan Kasap, çeşitli branşlar konusunda yöre insanının çok başarılı olduğuna vurgu yaptı.

rize-belediyesi-amator-spor-kulupleri-federasyonu’na-arac-hediye-etti-(1).jpg

Rize Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ali Çelik ise, “Otobüsü bize kazandıran Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’a teşekkür ediyorum. Kendisine minnettarız” dedi.

Devir teslim törenine çok sayıda vatandaş da katıldı. 

rize-belediyesi-amator-spor-kulupleri-federasyonu’na-arac-hediye-etti-(2).jpg

rize-belediyesi-amator-spor-kulupleri-federasyonu’na-arac-hediye-etti-(3)-001.jpgrize-belediyesi-amator-spor-kulupleri-federasyonu’na-arac-hediye-etti-(5)-001.jpg

 
 
Editör: HABER MERKEZİ