Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası 3 eleme maçında Organgazispor'u ağırlayacak olan Atmacalar, Hafta sonu oynayacakları Mersin maçını da kazanıp 2 de iki yapmak istiyorlar.

Kendi sahasında Konyaspor ile 0-0 berabere kaldıktan sonra bir günlük iznin ardından yeniden çalışmalara başlayan Yeşil Mavililer Pazar akşamı çıktıkları idmanda Ronold Koch nezaretinde yoğun tempoda çalıştılar. İki ayrı gurup halinde çalışan Atmacalar ”da maç kadrosunda yer alan oyuncular ayrı çalışırken yedekte bulunan oyuncular ise ayrı çalıştı.

Hedef iki de iki

-Çarşamba akşamı 20.30 da kendi saha ve seyircisi önünde Bursa ekiplerinden 3 lig 2 gurupta 31 puan ile Etimesgut ”un ardından ikinci sırada bulunan Organgazispor”u ağırlayacak olan Atmacalar Türkiye Ziraat Kupası 3 tür karşılaşmasını da kazanıp guruplarda kalmak istiyor. Gurubunda şampiyonluk parolası ile yola çıkan Bursa ekibi maç fazlası ile lider olan Etimesgut “un ardından ikinci sırada yer almakta.

Rizespor yedekler ile çıkacak

-Çarşamba akşamı oynanacak olan Türkiye Ziraat Kupası 3 tür eleme maçını kendi sahasında oynayacak olan Rizespor ”da bu maçta yedeklerin şans bulacağı belirtildi. A kadroya ve ilk 11 e giremeyen oyuncuların mücadele edeceği bu karşılaşmada A takımdan kilit bazı oyuncuların ise yedeklerde bekletileceği belirtildi.

Slvestre hazır

Almanya’da ameliyat geçirdikten sonra tedavisi Rize ”de devam eden ve Rizespor Mehmet Cengiz Tesislerinde çalışmalarını sürdüren Rizespor ”un tecrübeli orta saha oyuncusu Ludoviç Slvestre takım ile birlikte idmanlara başladı. Tecrübeli oyuncunun Çarşamba akşamı oynanacak olan Türkiye Ziraat Kupası 3 tür eleme maçında kadroda yer alması bekleniyor.

Günde tek idman

Ziraat Kupası 3 tür eleme maçı öncesinde günde tek idman ile hazırlıklarını sürdüren Yeşil Mavililerde taktik önceki Alman çalıştırıcı Ronalt Koch yoğun ve tempolu çalıştırması ile dikkat çekiyor. Neşe içinde geçen idmanlarda futbolcuların morallerinin yüksek olması dikkat çekti. İdmanlara Viera düz koşu yaparak devam ederken Iraklı oyuncu İsmail ise doktor kontrolünde salonda çalışmalarına devam ediyor.

 

 

Editör: HABER MERKEZİ