Fuarda, bölgemizin turizm potansiyelinin tanıtılması ve turizm olanaklarının geliştirilmesi, turizmden elde edilen katma değerin artırılması ve bununla birlikte işbirliği görüşmelerinin yapılması ve bölgemize yatırım çekilmesi hedeflenmektedir.

Ziyaret programına, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı, Rize Valisi Ersin YAZICI, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Üyeleri, Artvin Valisi Kemal CİRİT, Giresun Valisi Hasan KARAHAN, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi GÜMRÜKÇÜOĞLU, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat KASAP ve Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şaban Aziz KARAAHMETOĞLU ile Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Çetin Oktay KALDIRIM katılacak.

Bölge turizminin tanıtılması ve ticari işbirliğin arttırması yönünden önemli bir seyahat düzenlendiğini belirten Başkan Kasap, “3-8 Şubat 2015 tarihlerinde DOKA projesi çerçevesinde Uluslararası Cidde Turizm ve Seyahat Fuarı'nda olacağız. Bu fuar bölgemizin turizm ve ticaret faaliyetlerinin geliştirilmesi yönünden oldukça büyük bir önem taşımaktadır. Fuarın ardından umre ibadeti için Mekke’de ve sonrasında Peygamber Efendimiz’in kabirlerini ziyaret için Medine'de olacağız. Tüm akraba, dost, arkadaş, tanıdık ve hemşerilerimden dua ve helallik istirham ediyorum. Selam ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

Editör: HABER MERKEZİ