Başkan Kasap'ın makamında yapılan toplantıya, Orman ve Su İşleri Bakanlığı 12. Bölge Müdürü Mustafa Bulut ve Trabzon Şube Müdürü Resul Doğan, Devlet Su İşleri Trabzon Bölge Müdürü Adil Erdoğan Yaşaroğlu ve Rize Şube Müdürü Mustafa Selimoğlu, Orman Genel Müdürlüğü Trabzon Orman Bölge Müdürü Mustafa Gedikli, Trabzon Meteoroloji Bölge Müdürü Dr. Latif Gültekin, Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

Toplantıda Rize Belediyesi'ni ilgilendiren çalışmalarla ve projelerle ilgili son durumlar değerlendirildi. Yapılan çalışmaların hangi aşamada olduğu ve çalışmaların hızlandırılması için alınması gereken tedbirler masaya yatırıldı.

TOPLANTILAR 2 AYDA BİR DÜZENLİ OLARAK YAPILACAK

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, yaptığı açıklamada kurumlar arası diyaloğun çalışmalara hız kazandıracağına vurgu yaptı.

Başkan Kasap, 'Rize Belediyesi'ni ilgilendiren çalışmaların son durumları ve ilerleyişleri hakkında Bölge Müdürlerimizin de katılımıyla bir toplantı gerçekleştirdik. Bu şekilde yapacağımız değerlendirme toplantılarını 2 ayda bir düzenli olarak gerçekleştirme kararı aldık. Çalışmaların sekteye uğramadan karşılıklı diyalog içerisinde ilerlemesi bakımından yapacağımız toplantıların faydalı olacağını düşünüyorum' dedi.

Editör: HABER MERKEZİ