Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, üniversitenin Fakülte, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokullarının öğrenci temsilcileri ile bir araya geldi.

RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Yönetim Kurulu Toplantı Salonu’nda Üniversitenin Öğrenci Konseyi Başkanı Recep Tayyip Balıkçılar ile öğrenci temsilcileriyle bir araya geldi. Rektör Karaman, öğrenci temsilcilerinin tek tek görüş ve önerilerini dinledi.

RTEÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Recep Tayyip Balıkçılar öncülüğündeki heyet, Üniversite yönetiminden her zaman gereken destekleri aldıklarını hatırlatarak Rektör Karaman'a teşekkür etti. Görüşmede, öğrenci temsilcileri kampüs içerisindeki sosyal yaşamı ve eğitimi konusundaki görüş ve önerilerini sıraladılar.

Öğrenci temsilcileri ile her vesileyle bir araya gelerek fikir alışverişi yapmaya çalıştıklarını belirten Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman, 'Aile sıcaklığının yaşandığı kurumumuzda daha iyi eğitim ve daha iyi hizmet için her türlü imkânı sağlamaya devam edeceğiz' dedi.

rteu-rektoru-huseyin-karaman-ogrenci-temsilcileri-ile-bir-araya-geldi-(11).jpgrteu-rektoru-huseyin-karaman-ogrenci-temsilcileri-ile-bir-araya-geldi-(9).jpgrteu-rektoru-huseyin-karaman-ogrenci-temsilcileri-ile-bir-araya-geldi-(8).jpgrteu-rektoru-huseyin-karaman-ogrenci-temsilcileri-ile-bir-araya-geldi-(10).jpg

rteu-rektoru-huseyin-karaman-ogrenci-temsilcileri-ile-bir-araya-geldi-(7).jpgrteu-rektoru-huseyin-karaman-ogrenci-temsilcileri-ile-bir-araya-geldi-(1).jpg

 
 
 
 

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ