İstanbul Ülkü Ocakları Eski Başkanı Recep Öztürk’ün annesi Fatma Öztürk tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Merhumenin cenaze namazı memleketi Rize’nin Çayeli ilçesinde kılındı.

1980 yılı öncesinde İstanbul’da ülkü ocakları başkanlığı yapmış, ülkü camianın abilerinden olan ve sitemizde de yazılar yazan Rize Çayelili hemşerimiz Recep Öztürk’ün annesi Fatma Öztürk İstanbul’da tedavi görürken vefat etti.

Merhume Fatma Öztürk için Çayeli sahil caminde ikindi namazına mutabıkken kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında defin edildi.

S O N S U Z  T E Ş E K K Ü R L E R ...                                 

Recep Öztürk cenaze sonrası sosyal medya hesabından bir teşekkür açıklaması yaptı. Öztürk, “Hayatımdaki iki kahramanım olan canım babamdan sonra, canım anacığımı da Rahmeti Rahmana uğurlandım. Tarifsiz acılar içerisindeyim.

Analarımızın ve babalarımızın haklarını ödeyebilmemiz mümkün değildir. Arkamızdaki gerçek kahramanlar onlardır. Rabbim onlardan razı olsun. Ebediyete intikal etmiş bütün anne ve babalarımızın ruhları şad, mekânları cennet olsun. Hayatta olanların ömürleri sağlık ve huzur içerisinde geçsin inşallah.

Acımızı paylaşan bütün kardeşlerimden rabbim ebediyen razı olsun. Her bir kardeşime ayrı ayrı candan teşekkür ediyorum. Şükran ve selamlarımı gönderiyorum.

ahirete intikal etmiş cümle ölmüşlerimize sonsuz rahmet niyaz ediyorum. Hayatta olanlara hayırlı, huzurlu ve sağlık dolu uzun ömürler diliyorum.”

Bizlerde Çayhaber olarak merhumeye Allahtan rahmet, ailesine sabırlar diliyoruz.

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ