Çayeli Belediyesi hey ay planlı şekilde yaptığı sosyal kültürel etkinlikler kapsamında esprileri ve tek kişilik gösterileri ile izleyicilerine keyifli anlar yaşatan ünlü stand-upçı Recep Demirkaynak'ı Çayeli’lilerle buluşturacak.

Daha önce Çayeli’nde iki defa gösteri sunan Recep Demirkaynak yeni gösterisi ile 21 Kasım 2014 Cuma akşamı saat 18.30’da Çayeli Kültür Merkezi’nde ücretsiz olarak sanatseverlerle buluşacak.

Recep Demirkaynak Kimdir ?

1969 yılında İstanbul da doğdu. Sırası ile Burç fm, Akra fm, Üsküdar fm, Marmara fm gibi ulusal radyolarda çalıştı. Hilal TV'de ' Ne Var Ne Yok' isimli mizah içerikli televizyon programını gerçekleştirdi.

1997 yılın da ilk gösterisi ile sahneye çıkan Recep Demirkaynak; o tarihten bu yana tek kişilik gösterilerine devam etmektedir. Avrupa ve Türkiye’nin hemen hemen tüm şehirlerin de sahne aldı. Bugüne kadar 1500’e yakın gösteri yapan Recep Demirkaynak sahne gösterilerinin yanı sıra çeşitli ulusal kanallara metin yazarlığı da yaptı.

Oyunlarını tamamen kendisi yazıp kendisi oynayan sanatçı özenli bir üslup kullanarak, argo ve müstehcenliğe yer vermeden herkesin ailece seyredebileceği oyunlar ortaya koyarak izleyicinin takdirini toplamaktadır.

Editör: HABER MERKEZİ