Çayeli Belediyesi'nin her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği kültürel etkinliklerin bu seferki konuğu komedyen Recep Demirkaynak. Geçtiğimiz yıllarda 2 kez daha ilçeye gelip gösterisini sunan Recep Demirkaynak'ın sahne aldığı geceye ilgi büyük oldu. 

Çayeli Kültür Merkezinde tamamen dolu koltuklar önünde sahne alan Recep Demirkaynak kendi hayatından anlattığı eğlenceli hikayelerle izleyicileri gülmesini bildi. Hemen hepimizin günlük hayatında karşılaşabileceği durumları sahnesine taşıyan güldürü üstadı, İzleyicilerine '' Gerçektende böyle oluyor '' dedirtti.

Türkiye’nin birçok ilinde ve yurtdışında gösteriler yapan Recep Demirkaynak; gösterisinde, mizahın küfürsüzde yapılabileceğini çok ta komik olabileceği adetta yaşattı. Yaklaşık 1,5 saat süren gösterini nihayetlendirdikten sonra Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen tarafından Recep Demirkaynak'a hediye takdim edildi. Kısa bir de konuşma yapan Başkan Esmen; ''Belediye olarak bu tür sosyal ve kültürel faaliyetleri düzenli olarak yapmaya uğraş veriyoruz. Faaliyetlerimiz devam edecek.'' dedi. 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ