Rosthchild ailesi, IMF'ye rakip banka kuran Rusya lideri Putin'in uçağının vurulmasını istedi. Ukrayna ordusu da yanlışlıkla Malezya uçağını düşürdü.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Malezya Havayolları'na ait Boeing 777 tipi uçağının düşmesinden Ukrayna'yı sorumlu tuttu. 298 kişinin öldüğü olayda Ukrayna da Rusya'yı sorumlu tuturken, ilginç iddialar ortaya atıldı. Dünyanın en güçlü ailelerinden İngiliz Rosthchild, uçağın düşürülmesi emrini verdi. Çünkü Brezilya, Rusya, Hindistan, Çin ve Güney Afrika liderleri BRICS olarak IMF ve Dünya Bankası'na karşı bir fon kurdu.

Bu banka, İngiltere ve ABD'yi çılgına çevirdi. Büyük bir kayba uğrayacak Rosthchild ailesi de, Ukrayna askerlerine dolaylı yoldan Putin'in uçağının vurulmasını iletti. Ukrayna ordusu da Putin'in uçağına çok benzeyen Malezya Havayolları'na ait yolcu uçağını yanlışlıkla vurdu. İki uçağın da birbirine bir hayli benzediği ve Malezya Havayolları'nın uçağından sadece 1 saat önce Putin'in uçağının aynı noktadan geçtiği belirtildi. Bu iddiayı destekleyecek birçok açıklama da beraberinde geldi. Özellikle İspanyol medyası, Rosthchild'in bu operasyon üzerinde yaklaşık 60 gündür çalıştığına dikkat çekti.

Editör: HABER MERKEZİ