23 Ekim 1840 yılında kurulan PTT’nin kuruluş etkinlikleri Rize 15 Temmuz Demokrasi Meydanındaki Atatürk Anıtına çelenk sunulmasıyla başladı.  

Çelenk Töreninin ardından Rize PTT Başmüdür Vekili Hızır NUR yaptığı açıklamada şunları söyledi “PTT iki asıra yakındır sunduğu hizmetlerle ülkemize ilkleri getiren ve ilkleri yaşatan öncü kuruluş olmuştur. Toplumun 176 yıllık güvenini teknolojinin gücü ile birleştiren PTT, bugün iletişim alanındaki tüm hizmet beklentilerini karşılamaktadır. Türkiye’nin en köklü ve saygın markalarından biri olan PTT, yepyeni projelerle daha ileriyi hedeflemektedir. 

PTT 23 Ekim 1840 yılında mektup taşıma ile başlayan hizmetlerinin bugün teknolojinin de gücüyle birçok alana yayıldığını ve PTT markası ülkemizde ilklere öncülük eden bir marka olmuştur.  Bugün 40 bini aşan personeli ve 4500’ün üzerinde işyeri ile en geniş hizmet ağına sahip bir “Anonim Şirket” olarak yoluna devam etmektedir. 

Her yıl 20 milyon insanımızın işlem yaptırmak için uğradığı PTT; Pttbank, son yıllarda GSM sektörüne kazandırdığımız Pttcell, ayrıca lojistik hizmetler alanındaki faaliyetleriyle de hizmetlerine farklı alanlarda devam etmektedir. 

Bunun yanında Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunabilmek için İlimize yeni kazandırılan PTT Başmüdürlük binasının da faaliyete geçmesiyle birlikte İlimizde ve on iki ilçede faaliyet gösterebilmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Sürekli büyüyen şirketimiz, 176. Gurur Yılı’na ulaşmanın mutluluğunu yaşamaktadır. Tüm çalışanlarımıza kutlu olmasını diliyorum.”  

Kutlama etkimlikleri kapsamında Rize Merkez PTT Müdürlüğünde 176. İşlemi yapan müşteriye PTT’nin özel hediyesi takdim edildi. Rize PTT Başmüdür Vekili Hızır NUR'un Vali Erdoğan Bektaş'ı ziyaret etmesiyle sona erdi.

PTT 176.YIL

 PTT 176.YIL

PTT 176.YIL

PTT 176.YIL

PTT 176.YIL

 

 

Editör: HABER MERKEZİ