Spor Toto Süper Lig'e yükselme başarısı gösteren Çaykur Rizespor'un son maçında Rize protokolu tam kadro tribünde yerini almıştı. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Cumhurbaşkanı Genel Sekreteri Fahri Kasırga, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Çaykur Rizespor'un yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda protokol üyesi maçı izledi.

MAÇ ÖNCESİ BULUŞMA

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Spor Toto 1. Lig'de şampiyon olarak Spor Toto Süper Lig'e yükselme başarısı gösteren Çaykur Rizespor'un yönetim kurulu üyeleri ve eski futbolcularıyla bir araya geldi.

Bakan Bak, Derepazarı ilçesinde bir restoranda gerçekleştirilen etkinlikte yaptığı konuşmada, Çaykur Rizespor'un, Süper Lig'e çıkması nedeniyle mutlu olduğunu söyledi.

Türk sporunun her branşta başarılarla anılmasını istediklerini belirten Bak, 'Biz, bütün takımların başarılı olmasını istiyoruz. Hedefimiz bütün takımların üretim aşamasına geçmesidir. Komşu illerden yetişip bu şehir için ter döktünüz. Ankaragücü de Süper Lig'e döndü. Şampiyon olan ve play-off oynayacak takımlara başarı diliyoruz.' dedi. 

Bak, Çaykur Rizespor'un dayanışma ve kaynaşmayı sağladığının altını çizerek, 'Faruk Özak bakanımız bu kulübün kaptanlığını yapmış, bakanlık ve Trabzonspor başkanlığı yapmış. Spor camiasına büyük katkılar sağlamış. Bu camianın formasını terletmiş. Emek veren herkese teşekkür ediyoruz.' diye konuştu.

- Özak: 'Biz de bu şerefli kulübün, şerefli formasını giydik

Eski Gençlik ve Spor Bakanı Faruk Özak, Çaykur Rizespor'da kaptanlık yapmış olmanın mutluluğunu yaşadığını dile getirerek, şampiyonluk etkinliğinde kulübün 50 yıllık tarihindeki insanların yer almasının kendisini duygulandırdığını aktardı.

Çaykur Rizespor'un çok büyük bir kulüp olduğunu vurgulayan Özak, 'Biz de bu şerefli kulübün, şerefli formasını giydik. Her yerde onurla, gururla Çaykur Rizespor'un kaptanı olma gururunu taşıdık. Rize'den enerji aldık. Güler yüzlü insanlarla karşılaştık. Bu yılki başarı bizleri son derece mutlu etti. İnşallah bundan sonra daha büyük başarılara imza atılacaktır.' değerlendirmesinde bulundu.

Kulüp başkanı Hasan Kemal Yardımcı ise mutlu günlerinde yanlarında olan herkese teşekkür etti.

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ