İstanbul'dan Fransa'nın Cannes şehrine uçan özel bir havayolu şirketinin Karadenizli pilotu, uçaktaki anonsları ile yolcuları gülme krizine soktu. 

Karadenizli uçak pilotu, yolculuk esansında yaptığı anonslarla yolcuları gülmekten kırdı geçirdi.

YOLCULAR ŞAŞKINLIKLARINI GİZLEYEMEDİ

Emekli hava albayı pilot Orhan Tamer, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Fransa'nın Nice Cote D'Azur Havalimanı'na kadar pilotluğunu yaptığı uçakta, yolculara eğlenceli dakikalar yaşattı. Alışılmış pilot anonslarının aksine bir radyo programcısı havasında anonslar yapan pilot, yolculardan büyük beğeni topladı. İlk defa bu kadar konuşkan bir pilotla 2,5 saat geçiren yolcular şaşkınlıklarını gizleyemedi.

'MAKSADIM YOLCULARI NEŞEYLE UÇURMAK'

Yaptığı ilginç anonslarla çok farklı tepkiler topladığını ifade eden pilot Tamer, 'Biz pilotlar böyle anonslar ile uçtuğumuzu anlıyoruz ve bu durumdan çok keyif alıyoruz. Havacılık camiasında bu tarz benim gibi bir yarışma yapılsa ben birinciliğe adayım. Maksadımız sizi sıkıntılı bir havadan çıkartıp, neşeli havayla sizi varacağınız yere götürmek' şeklinde konuştu.

ANNEM 'ALÇAKTAN YAVAŞ YAVAŞ' DERDİ

Uçuşla ilgili bilgi veren pilot Orhan Tamer, 'Rahmetli annem hava kuvvetlerinde uçarken 'alçaktan yavaş yavaş' derdi' diyerek yolcuları gülme krizine soktu.

 

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ