Pazarspor Kulüp Başkanı Hüseyin Yangın Futbol Federasyonu Genel Sekreter yardımcısı hemşerimiz Mustafa Baltacı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Başkan Hüseyin Yangın Ziyaret ile ilgili olarak, ”Mustafa bey Çayeli Belediye Başkanlığı, Çayelispor Kulüp Başkanlığı, Rizespor genel kaptanlığı görevlerini yürütmüş, şimdide Futbol Federasyonunda Genel Sekreter yardımcılığı yapan kıymetli bir hemşerimiz. Kendisi bulunduğu konumlarda Pazarspor’un her zaman destekcisi oldu. Hatta Rizespor daki görevinde genç sporcuları bize yönlendirmede önemli katkıları olmuştur. Bu doğrultuda kendisine bir nezaket ziyaretinde bulunup formamızı hediye ederken, tüm destek ve katkıları için teşekkür edip, görevinde başarı dileklerinde bulunduk.'

Futbol Federasyonu Genel Sekreter yardımcısı Mustafa Baltacı ise,” Pazarspor’u hep yakından takip ettim ve etmeyede devam ediyorum. Takip etmekle beraberde yöremizin tüm takımlarına olduğu gibi Pazarspor’a da elimizden geldiği kadar destek olmaya çalışıyoruz, inşallah bundan sonrada elimizden geleni yapmaya da devam edeceğim” dedi.

 

 

Editör: HABER MERKEZİ