Çaykur Rizespor geçtiğimiz Cuma akşamı ligin ilk maçında Gençlerbirliği konuk etti. İlk maçta Passolig kartlarında yaşanan sorunlar seyirciyi çıldırttı.

Maç öncesi seyircilerin passolig hakkında yeterli bilgiye sahip olmamasından kaynaklanan sıkıntılarla birlikte maça gelen Ç.Rizesporlu taraftarlar saat 21.00 ‘da başlayacak maç öncesi stada geldi.

Bilet gişelerinin önünde saatler öncesinden büyük kuyruklar oluşturan taraftarlar isyan eder duruma geldiler. Maçın başlamasına az bir zaman kala taraftarlar hala passolig kartlarına yükleme işlemini yapamadı. Maçın başlamasıyla birlikte taraftarların büyük bir kısmı bilet almaktan vazgeçip ayrıldılar. Bilet kuyruğunda kalan taraftarlar ise bir umut ikinci yarıyı izlemek için beklediler. Bekleyen taraftarlarda sistem kapanıp bilet alamayınca taraftarlar isyan etti. Bazı taraftarlar biletlerini yükledikleri halde turnikeden geçemedikleri söylediler.

Daha sonra gişelerin önünde taraftarlar tepki göstererek turnikelere doğru yürüdü. Polis müdahalesine rağmen protestolarını gerçekleştiren taraftarlar stadı terk etti.

Dışarda bulunan taraftarın içerdekilerden daha fazla olması da dikkat çekti.

 

Editör: HABER MERKEZİ