Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu,Rize'de partililerle birlikte araçlarla şehri dolaştıktan sonra il başkanlığının açılışını yaptı.
Pamukoğlu, burada yaptığı konuşmada, 60 gündür Anadolu ve Trakya'yı dolaştığını, bu kapsamda Rize'de de il ve ilçeleri dolaşacağını belirterek, ''Teşkilatla görüşüyorum. Halkla bir araya geliyorum. Benim onlara anlatacaklarım, onların bana söyleyecekleri var'' dedi.
Şu ana kadar 60'ın üzerinde il ve 400'ün üzerinde ilçede örgütlendiklerini bildiren Pamukoğlu, ''Genel seçimlere 1 yıl daha var. Genel seçimlere hazırlanıyoruz. Hukuki olarak bütün işlemleri tamamladık. HEPAR olarak ilk kez genel seçimlere gireceğiz. Meclise girmeye aday partilerden birisiyiz. Dolaşmaya devam edeceğiz. Buradan sonra Kayseri'ye gideceğim'' diye konuştu.
Pamukoğlu, bir gazetecinin parti başkanlığında resmi de bulunan, Ayandon isimli romanında Rizeli İpsiz Recep ile ilgili olarak soruya ise ''Benim romanımdaki İpsiz Recep, Rizeli değil. O, Kastamonu Bozkurt bölgesinde yaşayan bir değirmenci idi. Benim anlattığım odur. Tarih bilmez ilgisiz bir adamın uydurduğu bir şey. Ayandon romanı benim dedemin hayatını anlatıyor. Çanakkale'ye cephane taşırken Ayandon fırtınasına yakalanmışlar ve tekneleri parçalanmıştı. Donmak üzereyken yaşlı bir kadın bulmuştu. Roman değil gerçek hayatı anlatan bir hikaye idi. Roman dememin nedeni ise bazı tasvirler eklememdi'' şeklinde cevapladı.
Yorumlar (Yorum Yaz)
Haberlere yazılan yorumlar, yorumu yazan kişilerin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Okuyucu yorumlarından dolayı ÇAYHABER sorumlu tutulamaz.