CHP Trabzon Milletvekili Tuncay Özkan’ın Trabzon’un Maçka ilçesindeki mitingi sırasında vatandaşlara karşı haraketvari konuşmasını eleştiren AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, “Seçmene hiç hoş olmayan bir şekilde bağırıyor. Evet de dese hayır da dese bizim vatandaşımızdır. Başımızın tacıdır.” dedi.

Rize’nin Ardeşen ilçesinde sanayi sitesi esnafıyla bir araya gelen AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, 16 Nisan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi anayasa değişikliğiyle ilgili vatandaşlara bilgiler verdi.

MİLLETİ HOR GÖRÜYORLAR

Referandum sürecinde CHP’li milletvekillerinin vatandaşlara karşı olan tutumlarını eleştiren Bak, “Milletimizin aklını kirletmeye çalıştılar. Görüyorsunuz, “evet verirlerse denize dökeceğiz” dediler. Trabzon’da yaşandı. Konuşma esnasında Tuncay Özkan hiç hoş olmayan tavırlarla vatandaşa bağırıyor. Evet de dese hayır da dese bizim vatandaşımızdır. Başımızın tacıdır.” diye konuştu.

KİMLER ‘HAYIR’ DİYOR BİR BAKIN

Bak, “16 Nisan referandumunda milletin karar vermesi önemlidir. Vatandaşlarımıza karar verirken kimler ‘Hayır’ diyor bir bakın diyoruz. Güçlü bir Türkiye için mutlaka bu anayasa değişikliğine evet dememiz lazım. Evet dediğimiz zaman çocuklarımız ve geleceğimiz için daha güçlü bir Türkiye olacaktır” dedi.

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ