Son günlerde internette yayınlanan kendisinin yazdığı ve İsmail Türüt'ün seslendirdiği türkünün klibiyle ilgili soru üzerine, 'Türkiye'nin gündemine Ozan Arif'in yazdığı şiiri, İsmail Türüt'ün söylediği şarkıyı oturtmanın ne manası var. Öyle bir yangın çıkarıp, bu yangının ortasına neyi koymaya çalışıyorlar? Onu anlamış değilim.

Benim türkümün böyle bir olay çıkaracak türkü olduğunu düşünmüyorum. Üzerime gelinecek bir türkü olduğunu düşünmüyorum. Çok halisane bir türkü. Memleketimize çeşitli senaryolar yazılıyor, oyunlar oynanıyor. Dolayısıyla aynı oyunlar Karadeniz'de de oynanıyor. Ben de Karadeniz'e bir türkü yazdım. Ama bu türküye başka anlamlar yükleyen Ermeni diasporasıyla karşı karşıyayız. Biz söylediğimiz sözlerin arkasındayız. Burası muz cumhuriyeti değil. Hakimi var, savcısı var. İstedikleri yerde hesaplaşırız. Bu sözün

arkasındayız' dedi. İnternette yayınlanan klibi izlediğini ancak, böyle bir klip yapıldığından haberi olmadığını belirten Ozan Arif, 'Benim emeğim ve İsmail Türüt'ün kirletildiğini düşünüyorum. İnternet kafeye giden, internet kullanan herkes böyle bir klip hazırlayabilir. Herkesin yapabileceği bir şeyle ilgili olarak ben hesap vereceksem o zaman işimiz var. Adamlar sanal dünyada kendilerine devlet bile kuruyorlar' diye konuştu.

Editör: HABER MERKEZİ