Çayeli İshakoğlu İlkokulu’nda bir dizi açılış gerçekleştirildi. Bu kapsamda okulda “Fen Laboratuvarı”, “Zeka Oyunları Sınıfı”, “Mescit ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Uygulama Sınıfı” ve “Çok Amaçlı Salon” açılışı yapıldı.

Açılış Programına Çayeli Kaymakam Oğuz ŞENLİK, AK Parti İlçe Başkanı İshak KARAHAN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ŞAHİN, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Muhammet YILMAZ, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Kurum Amirleri, Eğitim Ortamlarının yapılmasında emeği geçenler ve veliler katıldı.

Programda konuşma yapan İlçe Kaymakamı Oğuz ŞENLİK, ilçe kapsamında yürütülen projeler hakkında bilgi vererek eğitim ortamlarının yapılmasında emeği geçen tüm paydaşlara teşekkür ederek, okul idaresini tebrik etti.

Programda söz alan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ŞAHİN, okulda açılan 4 ayrı bölümün de öğrencilerin gelişimi için son derece önemli olduğunu, tüm paydaşları bir araya getirerek böylesine bir çalışma gerçekleştiren okul idaresine ve emek veren herkese teşekkür etti.

Programda konuşan Okul Müdürü Uğur KÖSE ise tüm çalışmaları aşama aşama gösteren sunu sonrasında desteklerinden ötürü Çayeli Kaymakamı Sayın Oğuz ŞENLİK’e, Çayeli Belediye Başkanı Sayın Dr. Atilla ESMEN’e, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Salih YELKENCİ’ye, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Hüseyin ŞAHİN’e, desteklerini esirgemeyen Okul Aile Birliği üyelerine, esnaf ve iş adamları ile tüm velileri ile tüm çalışmalarda emek veren öğretmenlerine teşekkür etti.

Program sonrasında eğitim ortamlarının yapılmasında emeği geçenlere hediye takdim edildi.

Açılış programı tüm paydaşların bir araya geldiği ikram ile son buldu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ