Nero 9, CD ve DVD yazma aracı olmanın dışında, dijital medya ve ev eğlence yazılım paketi olma yolunda ilerliyor. Yeni sürümü download edin, deneyin, farkı görün.

En popüler CD ve DVD yazma programı olan Nero, zamanla yenilediği yetenekleriyle, sadece CD ve DVD yazmak için değil, video ve ses düzenlemek, sistem yedeklemek için de en ideal çözümlerden biri haline geldi. Değişen alışkanlıklar ve gelişen teknolojiyle beraber, Nero da kendini yenilemeye devam ediyor. Aşağıda, sadece birkaç saat önce dünyaya duyurulan Nero 9'u indirebileceğiniz bir link bulunuyor.


İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

Not: Kurulum için gereken seri numarasını almak için; öncelikle buraya tıklayın ve açılan sayfaya e-posta adresinizi yazıp 'Download' butonuna tıklayın. Seri numara, birkaç saniye sonra adresinize gönderilecektir.

Temel Özellikler

:: Hızlı DVD yazma, otomatik yedekleme ve kopyalama imkanı
:: Dosyaları CD'ye, DVD ve Bluray disklere yedeklemek
:: Profesyonel görünüme sahip, 3 boyutlu menüleri olan DVD'ler oluşturmak
:: Remix oluşturup, kopyalamayı, paylaşmayı ve internete göndermenizi sağlamak
:: Müzik, fotoğraf ve DVD içerisindeki dosyaları iPod ve diğer mobil cihazlarınıza uygun formatta çevirmek
:: YouTube ve MySpace gibi sosyal ağ sitelerine kolay video gönderme imkanı
:: TV'de izlediğiniz programları kolayca kaydederek organize edebilmek
:: AVCHD ve diğer HD video biçimlerini kolayca oynatabilmek


Nero Move it Geldi

Nero'nun bir diğer yeniliği de; müzik, video ve fotoğraflar için çıkardığı yeni yazılım olan Nero Move it. Bu program sayesinde, multimedya dosyalarınızı kolayca düzenleyebiliyorsunuz, organize edip taşınabilir aygıtınıza aktarabiliyorsunuz. (SHIFTDELETE.NET)

Editör: HABER MERKEZİ