Olayın gerçekleştiği gün ajanslara düşen haberin aksine merhum Necmettin Kara'nın kredi kartı borcu nedeni ile intihar etmediği; bir süredir yaşadığı psikolojik sorunlar nedeniyle canına kıydığı öğrenildi.
Çayeli eski camii de öğle namazı sonrasında kılınan cenaze namazının ardından merhum, defnedilmek üzere Çataklıhoca köyündeki aile kabristanlığına götürüldü
Cenazeye, Çayeli belediye başkanı Rıza Çakır, çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarından yönetici ve çalışanlar, Kara'nın çalıştığı bankadaki mesai arkadaşları, ilçe halkı ve dostları katıldı.
Yorumlar (Yorum Yaz)
Haberlere yazılan yorumlar, yorumu yazan kişilerin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Okuyucu yorumlarından dolayı ÇAYHABER sorumlu tutulamaz.
Başlık : Rahmet olsun Yazan : Gökhan Tarih - Saat : 2010-11-05 - 18:29:30
KATILIYORUM ( 0 )
KATILMIYORUM ( 0 )
Allah rahmet eylesin.Mekanın cennet olsun.
Başlık : Mekanın cennet olsun Yazan : Mustafa Tan Tarih - Saat : 2010-11-04 - 19:45:09
KATILIYORUM ( 0 )
KATILMIYORUM ( 0 )
Allah mekanını cennet eylesin.Çok üzücü bir olay.Sevdiklerine,yakınlarına sabır diliyorum.Allah bol bol rahmet eylesin.