Çayelili hemşerimiz Sarıyer ve Şişli İlçesi Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü görevini yürüten Namık Şişman, dün geçirdiği kalp krizi nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

İlk müdahalesi Ulus LIV Hospital’da yapılan Şişman’ın 3 damarının tıkalı olduğu ve bu nedenle anjio yapıldığı öğrenildi. Bugün Maslak Acıbadem Hastanesi’ne kaldırılan Şişman’ın, burada da tıkalı damarlarının açılması için ameliyata alınacağı belirtildi. Doktorların gözetim altında tuttuğu Şişman’ın tedavisi halen devam ediyor.

Öte yandan Sarıyer ve Şişli İlçesi Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü soyal medya hesaplarından yaptıkları açıklamada; “Sarıyer Ve Şişli İlçesi Gençlik Hizmetleri Ve Spor İlçe Müdürümüz Sayın Namık Şişman dün kalp krizi geçirdi ulus lıv hospital hastanesinde ilk müdahalesi yapıldı. yapılan anjiyoda 3 tane damarın tıkalı olduğu tespit edildi.durumu kontrol altına alındı.bugün maslak acıbadem hastanesinde tıkalı olduğu tespit edilen 3 tane damar için ameliyat olacak.doktor olan oğlu doçent doktor gürhan şişman,eşi, iş bankasında müdür olan, mustafa şişman,,kardeşleri akrabaları ve personellerimiz, bizzat ilgilenmektedir kendilerine geçmiş olsun dileklerimizi iletir.dualarınızı bekler ,bir an önce sağlığına kavuşup görevine dönmesini temenni ederiz” denildi.

Çayhaber olarak hemşehrimiz Namık Şişman’a acil şifalar dileriz.

 

Editör: HABER MERKEZİ