Rize'de Kalkandere Kaymakamlığı tarafından düzenlenen “Mutlu Yüzler Gülen Gözler” projesi ile öğrenciler unutamayacakları saatleri doyasıya yaşadı.

Kalkandere Kaymakamlığı tarafından “Mutlu Yüzler Gülen Gözler” projesi kapsamında 1 – 3 Aralık 2017 tarihleri arasında ilçede eğitim öğretim gören ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri, düzenlenen etkinliklerle çocukluklarını doyasıya yaşadı.

Kaymakamlık makamından gerekli yazışma ve onayların alınması sağlandıktan sonra Kalkandere Kaymakamlığı Proje Koordinatörü Hacer Başaran Büyükgöz öncülüğündeki etkinlikler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Tiryaki ve bir grup öğretmen eşliğinde gerçekleştirildi.

kalkandere-kaymakamligi-tarafindan-“mutlu-yuzler-gulen-gozler”-projesi--(1).jpg

İlk olarak kent merkezinde bulunan Şafak Lunapark Tesislerine götürülen ve burada dönme dolap, atlı karınca ve çarpışan araçlara binerek çocukluklarını doyasıya yaşayıp eğlenen öğrencilere daha sonra kent merkezindeki bir restoranda yemek ziyafetinde bulunuldu. Ardından izleyebilecekleri kalite, seviye ve uygunlukta sinema gösterimi organize edildi. Çocuklara ayrıca kaymakamlık tarafından hazırlanan içerisinde giysi ve kırtasiye malzemeleri bulunan hediye paketleri verildi. Son olarak İlçeye dönüş yapılarak çocuklar ailelerine teslim edildi.

kalkandere-kaymakamligi-tarafindan-“mutlu-yuzler-gulen-gozler”-projesi--(3).jpg

Etkinlikler kapsamında Kalkandere Kaymakamı Sercan Yılmaz da çocukların eğlencelerine ortak olarak onlarla yakından ilgilendi. Çocukların da Kaymakam Yılmaz’a yakın ilgisi dikkat çekerken, çocuklar Kaymakam Yılmaz’la bol bol sohbet etti.

Konuyla ilgili bilgi veren Kaymakam Sercan Yılmaz, eğitimde fırsat eşitliği olduğu gibi sosyal hayatta da eşitliği sağlamak amacıyla ilçede eğitim öğrenim gören çocuklar ve gençlere yönelik hazırlanan proje kapsamında çocukların, düzenlenen etkinliklerle keyifli ve eğlenceli zaman geçirdiklerini belirterek, onların yüzlerindeki mutluluğun kendi mutlulukları olduğunu söyledi.

Kaymakam Yılmaz, 3 gün süren etkinliklerde çocukların unutmayacakları günler yaşadıklarını kaydederek, geleceğimizin yönetim kadrolarını oluşturacak, devletimizin varlığı yaşatacak bugünün çocuklarının devletimizin sosyal yapısını da düzenlenecek bu tür etkinliklerle görmelerinin önemli olduğunu ifade etti.

kalkandere-kaymakamligi-tarafindan-“mutlu-yuzler-gulen-gozler”-projesi--(2).jpgkalkandere-kaymakamligi-tarafindan-“mutlu-yuzler-gulen-gozler”-projesi--(4).jpgkalkandere-kaymakamligi-tarafindan-“mutlu-yuzler-gulen-gozler”-projesi--(5).jpgkalkandere-kaymakamligi-tarafindan-“mutlu-yuzler-gulen-gozler”-projesi--(6).jpg

kalkandere-kaymakamligi-tarafindan-“mutlu-yuzler-gulen-gozler”-projesi--(7).jpgkalkandere-kaymakamligi-tarafindan-“mutlu-yuzler-gulen-gozler”-projesi--(8).jpg

Editör: HABER MERKEZİ