Ç.Rizespor, deplasmanda güçlü rakibi G.Saray’ı yenerek ikinci devreye mutlu bir başlangıç yapmak istiyor.

Antalya kampının çok iyi geçtiğini dile getiren futbolcular;” Antalya’da gerçekten çok iyi çalışma dönemi geçirdik. Herşey çok iyi gitti diyebiliriz. Aramızda olmayan ve sakatlıkları devam eden arkadaşlarımız var. Pazar akşamı Arena stadında kim oynarsa oynasın fark etmez. Aslan’ı sahasında yenmek istiyoruz. Sahaya 11 kişi çıkacağız, eksik olan arkadaşların yerinde kim oynarsa oynasın elinden gelen mücadeleyi fazlasıyla verecektir. Ayrıca İstanbul’da yaşayan Rizelilerin maça gelerek bize destek vermelerini istiyoruz” dediler.

 Rizespor Hospital!

Ç.Rizespor reviri tıka basa doldu. Yeşil-mavili takımda G.Saray maçı öncesi sakatlıklardan bir türlü kurtulamadı.

Kampın büyük bir bölümünü düz koşu yaparak tamamlayan Murat Duruer, Oboabona ve Giray Kaçar üçlüsünden sonra şimdide Holosko, Ludovic ve Ümit Korkmaz’ın sakatlık yaşaması teknik direktör Hikmet Karaman’ı endişelendiriyor. Kulüp doktorları ile temasta olan deneyimli çalıştırıcı, onlardan gelecek olan habere göre G.Saray maçında kimleri sahaya süreceğine karar vereceği öğrenildi.

 Diyarbakır Yaptı, sizde yapacaksınız!

İkinci devrenin ilk maçında G.Saray takımı ile İstanbul’da karşılaşacak olan Ç.Rizespor, bu maç öncesi referansını kupa maçında aldı.

Kupa’da evinde Diyarbakır BŞB ‘ye 2-0 mağlup olan Aslan’ı teknik kadro ve futbolcular gözüne kestirdi. Rakip sarı – kırmızılı ekibin ideale yakın onbiri sahaya sürmesi ve ortaya koyduğu futbol Rizespor’un iştahını kabartırken, deneyimli teknik adam Hikmet Karaman, oyuncuları ile izlediği maçta bol bol not tutarak futbolcularına Pazar akşamı nelere dikkat etmeleri konusunda uyarılarda bulunduğu öğrenildi.

 Ortadan Delecekler!

G.Saray takımı teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu’nun oyun planının hep kanatlarda yıktığını tespit eden Karaman, sağı Holosko, solu ise Ümit Korkmaz ile kapatıp, göbekten Obraniak ile Cim- bom’u vurmayı hedefliyor.

Şifreyi Verdi!

Pazar akşamı G.Saray karşısında kanatlara set çekecek olan Hikmet Karaman’ın talebeleri yeni transfer Fransız Obri ile ortadan rakibini imha edecek. Son bir haftadır rakibin kasetlerini sabaha kadar kurmayları ile izleyen Hikmet Karaman, buna göre sakatların son durumu ile oyun şablonunu ortaya koyacak.

Defansa Yardımcı Olun!

Rakip G.Saray’ın sağda Sabri, solda Tellas’ın bindirmelerine karşı Holosko ve Ümit ikilisine uyarılarda bulunan Karaman;” Orhan ve Eren’e yardımcı olun. Kanatları tıkayacağız. Kazandığımız toplarla hızlı atağa çıkacağız. Ortada tüm toplar Obri’de toplanacak. Deniz ileride rakibin iki stoperini yapacağı baskı ile dengelerini bozacak, asla tribünlerden gelecek sese kulak vermeyin” diyerek oyuncularına tembihlerde bulunduğu öğrenildi.

 Rizespor’un teklifini beğenmedi, Rusya’ya gitti!

Beşiktaş'ın eski yıldızlarından Hugo Almeida, Rusya Premier Ligi ekiplerinden Kuban Krasnodar'a transfer oldu. Siyah-Beyazlı ekipten ayrıldıktan sonra İtalyan ligi takımlarından Cesena'ya giden ancak yarım sezonluk performansı sonrası geçtiğimiz günlerde sözleşmesi feshedilen Portekizli yıldız, Rus kulübüyle 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. Yeşil-mavili takımın da listesinde olan Almedia'nın, daha cazip bir teklif yaptığı için Krasnodar'a 'Evet' dediği öğrenildi. Portekizli forvetin Rus kulübünden aylık 200 bin Euro alacağı (Yaklaşık 600 bin TL) alacağı öğrenildi.

 10 maçta golü yoktu

İtalya'da kariyerinin en kötü dönemlerinden birini geçiren Hugo Almeida, Cesena forması ile 10 resmi maça çıkmıştı. Portekizli golcü bu mücadelelerde ağları sarsamamış ve kötü performansı sonrası geçtiğimiz günlerde sözleşmesi feshedilmişti. Almeida, geçtiğimiz sezon sonunda sözleşmesi sona erdikten sonra Beşiktaş'ın yeni teklifini kabul etmemişti.

 Oğuzhan Berber’i Altınordu Kaptı 

İki sezon önce Denizlispor’dan transfer edilen ve bonservisine 1.850 bin lira ödenen genç yetenek Oğuzhan Berber’in yeni adresi Altınordu oldu. İzmir takımı ile el sıkışan sol ayaklı oyuncuya kulübü gereken kolaylığı yaparak bu futbolcuyu Altınordu takımına kiralık olarak gönderdi. Hatırlanacağı gibi Oğuzhan Berber, geçen sezon devre arasında A.Demirspor takımına kiralanmıştı.

 

Editör: HABER MERKEZİ