AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize lojistik merkezin proje ihalesinin yapıldığını ve 4 tane firmanın bu ihaleye girdiğini belirterek, ihalenin önümüzdeki günlerde sonuçlanacağını söyledi.

Milletvekili Hasan Karal İyidere’deki çay paketleme fabrikası inşaatı ziyareti sırasında yaptığı açıklamada bölgedeki bir başka yatırım olan lojistik merkezle ilgilide önemli bir gelişmeyi paylaştı. Karal İyidere paketleme fabrikasının hemen yanı başında yapılacak olan Rize Lojistik merkezin proje ihalesinin yapıldığı müjdesini verdi.

Karal konuyla ilgili yaptığı açıklamada Rize lojistik merkezin Rize tarihinin en önemli projelerinde bir tanesi olduğunu belirterek, “Rize lojistik merkez projesi Rize’mizin tarihinin en önemli projelerinden bir tanesidir. Bazı insanlar lojistik merkez konusunda hemşerilerimizin kafasını karıştırmak ve zihinlere soru işareti bırakmak arzusunda olabiliyor. İyidere lojistik merkezimizle alakalı proje ihalesi yapıldı. 4 tane firma ihaleye katıldı. Önümüzdeki günlerde ihale sonuçlanacak. Ve proje çalışmaları fiilen başlayacak. Ondan sonra da yatırım programı kapsamı devreye girecek. Milletvekilleri olarak bizzat bu işi adım adım takip ediyoruz. Lojistik merkez projesi Rize’nin değil Türkiye’nin en büyük projelerinden bir tanesidir.  Yaklaşık 800 dönüm deniz dolgusu yapılacak. Bu çalışmada Rize havalimanı projesinin hemen akabinde start almış durumda aynı paralelde hızına devam ediyor.” dedi

 

Editör: HABER MERKEZİ