Rize Belediye Başkan Yardımcısı Şakir Mollayakupoğlu’nun ablası, Rize Belediyesi Su ve Kanalisyon Eski Müdürü Murat Şeker’in annesi Nalan Şeker, hayatını kaybetti.

Uzun bir süredir hastalığına bağlı olarak tedavi görürken 65 yaşında hayatını kaybeden Nalan Şeker için, Sahil Camii’nde cenaze namazı kılındı. Cenazeye Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, AK Parti İl Başkan Yardımcıları, Belediye Eski Başkanları, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, Belediye Başkan Yardımcıları, Sivil toplum Kuruluşlarının temsilcileri, Belediye personelleri,ve Şeker Ailesi ile sevenleri katıldı.

Merhume Şeker’in cenaze namazı Öğle Namazına müteakiben Sahi Camii’inde  kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedildi.

rize-belediye-baskan-yardimcisi-sakir-mollayakupoglu’nun-aci-gunu-(1).jpg

rize-belediye-baskan-yardimcisi-sakir-mollayakupoglu’nun-aci-gunu-(3).jpgrize-belediye-baskan-yardimcisi-sakir-mollayakupoglu’nun-aci-gunu-(5).jpgrize-belediye-baskan-yardimcisi-sakir-mollayakupoglu’nun-aci-gunu-(6).jpg

rize-belediye-baskan-yardimcisi-sakir-mollayakupoglu’nun-aci-gunu-(7).jpgrize-belediye-baskan-yardimcisi-sakir-mollayakupoglu’nun-aci-gunu-(8).jpgrize-belediye-baskan-yardimcisi-sakir-mollayakupoglu’nun-aci-gunu-(10).jpgrize-belediye-baskan-yardimcisi-sakir-mollayakupoglu’nun-aci-gunu-(11).jpg

Editör: HABER MERKEZİ