Rize’de değişik okullarda okuyan minik öğrenciler, Polis Haftası nedeniyle İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi’yi ziyaret etti.

Vakıflar İlkokulu 1. Sınıf Öğrencileri, Pazarköy Ali Usta İlkokulu 1. Sınıf Öğrencileri, Gülbahar Hatun Anaokulu 5 Yaş Grubu Öğrencileri ve Tophane Etüt Merkezi’nde kurs gören İstiklal İlkokulu 4.Sınıf Öğrencileri, İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi’yi Polis Haftası münasebetiyle ziyaret ettiler.

Öğrencileri makamında ağırlayan ve birebir ilgilenip sohbet eden Emniyet Müdürü Altuğ Verdi’ye öğrenciler, polislik hakkındaki düşüncelerini, büyüyünce polis olmak istediklerini, ilerde bu şerefli mesleği kendilerinin devralacağını söyleyerek, polis abla ve abilerine yazdıkları şiirler ve yaptıkları resimlerle düşüncelerinin ne kadar saf ve temiz olduğunu gösterdiler.

Öğrenciler aynı zamanda Rize Emniyet Müdürlüğü Kanka Polisiyle tanışıp keyifli zaman geçirdiler. Öğretmenler ise özellikle okul önü polis uygulamalarından çok memnun kaldıklarını, çocukların eskiden olduğu gibi polislerden korkmadıklarını aksine polisleri çok sevdiklerini dile getirerek teşekkürlerini ilettiler.

Konuşmaların sonunda İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi öğrencilere çeşitli hediyeler verdi ve onlara tanımadıkları kişilere karşı dikkatli davranmaları konusunda tavsiyelerde bulundu.

miniklerden-emniyet-muduru-altug-verdi’ye-ziyaret-(12).jpg

miniklerden-emniyet-muduru-altug-verdi’ye-ziyaret-(4).jpgminiklerden-emniyet-muduru-altug-verdi’ye-ziyaret-(5).jpg

miniklerden-emniyet-muduru-altug-verdi’ye-ziyaret-(8).jpgminiklerden-emniyet-muduru-altug-verdi’ye-ziyaret-(10).jpg

miniklerden-emniyet-muduru-altug-verdi’ye-ziyaret-(13).jpg

Editör: HABER MERKEZİ