Yorumlar (Yorum Yaz)
Haberlere yazılan yorumlar, yorumu yazan kişilerin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Okuyucu yorumlarından dolayı ÇAYHABER sorumlu tutulamaz.
|
Başlık : rizenin hallkla bütünleşmede en önde olmayi becerek vekil beekar Yazan : y.ziya Tarih - Saat : 2010-07-06 - 08:37:10
|
|
KATILIYORUM ( 1 )
|
|
KATILMIYORUM ( 0 )
|
|
geçte olsa yine çok sevdiğim bir abimle yine ayni yerdeyiz.milli goruşun teorik anlamda partisi eskilerde msp,refah,fazilet,şimdelerde saadet tir.piratikte ise akpartidir.saadet milli ve manevi düşünceleri daha ziyade soylemden oteye pek geçemedi.akparti ise milli ve manevi düşünceleri beklenenden daha fazlasıyla icra ettiği kanaatindeyim.iyi bir entellektüel olan sayın bekaroğlunun akpartının bu yonunu dillendirmesi yerinde ve anlamli bir ifade oldu.kutlarım
|
Başlık : rengini bir anlayabilsek Yazan : adem ademoğlu Tarih - Saat : 2010-07-06 - 07:58:04
|
|
KATILIYORUM ( 0 )
|
|
KATILMIYORUM ( 0 )
|
|
En tehlikeli insan, bence dost görünüp düşman saflarında yeralanlardır. Düşmanını bilirsin tanırsın ona göre tedbir alırsın. Ama ya yanındaki arkadaşın, aslında senin güvendiğin samimi bulduğun ve sandığın o kişi değilse. Milletimiz ve devletimiz uzun zamandan beri bu tür insanlardan çok zara gördü ve halende görmeye devam ediyor. Son zamanlarda yaşanan olaylar neticesinde devletimizin ve milletimizin içerisine çöreklenmiş bu tür gaflet delalet ve hatta hiyanet içerisindeki; siyasetçiler, bürokratlar, sivil toplum örgütleri, medya temsilcileri, gazeteci ve yazarlar ve daha burada aklıma gelmeyen niceleri artık renklerini saklamıyor veya saklayamıyor ve bir bir gün yüzüne çıkıyorlar. Milletimizde bunların gerçek yüzünü görüyor. Daha önceleri ak dediklerine nasıl bağıra bağıra kara dediklerine şahit oluyor.
Bekaroğlunun son belediye seçimlerinde istanbul belediye başkan adayı olmadan önce söylediklerini okumuştum belediye başkan adayı olduğu zamanlardaki söylemlerinide dinledim ve takip ettim şimdi de takip ediyorum. Sayın Bekaroğlu bazan kara bazan ak diyorsun artık sende gerçek rengini bir göster istersen! aklımızda seninle ilgili çok soru işaretleri oluştu.
|
Başlık : senidemi satın aldılar sayın bekaroğlu Yazan : islam yolcusu Tarih - Saat : 2010-07-06 - 07:43:20
|
|
KATILIYORUM ( 0 )
|
|
KATILMIYORUM ( 0 )
|
|
senide mi satın aldılar sayın bekaroğlu daha dune kadar milli gorus davasını anlatırken gömleğin nekadar önemli oldugunu vurgularken şimdi AKP ye mi döndün..AKP milli görüşün devamı olamaz milli görüş siyonizmin amerikanın yandaşı olmadı hiçbir zaman cunku milli örüş zina yasasını serbest bırakmaz cunku milli görüş turkıyeden ıraka dusman ucagının kalkmasına izin vermezdi cunku cunku cunku...böyle bir suru cunku ...saygılar milli görüş hiçbir partinin devamı değildir milli görüş saadet partisidir ve böyle devam edecetir.......
|
Başlık : hagidağda kurtöldü Yazan : y ziya Tarih - Saat : 2010-07-05 - 21:02:46
|
|
KATILIYORUM ( 0 )
|
|
KATILMIYORUM ( 0 )
|
|
Hayrola bekaroğlu hangidağda kurtöldü. dünekadar sn. başbakanın aleyhine esipgürlüyodun. şimdi neoldu. acaba seçim yaklaşıyo ondanmi busicakilgi. hayirlisi olur işallah.
|