MHP Rize İl Başkanı O. Cem Kazmaz, “Sayın Mesut Yılmaz'a götürebilecekleri yegâne teklif genel başkanlık ‘tır” dedi.

Son günlerde bazı haber sitelerinde CHP'nin Rize'de ki seçimlere dönük çok ciddi hazırlıklar içerisinde olduğu belirten Kazmaz, “Eski Başbakan ve ANAP Genel Başkan'ı Değerli Hemşerimiz Sayın Mesut Yılmaz'a Rize'den Milletvekilliği Adaylığı için teklifi götürüleceği, kendisinin de bu teklife sıcak baktığı şeklinde haberler yer almaktadır.

Bu asılsız haberleri kaleme alanların maksatlı ve ortalığı bulandırmak, seçmen üzerinde aldatıcı algılar yaratmak istedikleri kuşkusuz olmakla beraber bu şekilde Sağda bir partinin Genel Başkanlığı'nı yapmış Başbakanlık Makamlarında bulunmuş değerli bir şahsiyetinin adının CHP'nin hiç bir zaman milletvekili çıkaramayacağı Rize'mizden düz milletvekili adaylığı ile anılmasının da en hafif tabiri ile densizlik olduğu bir gerçektir.

Sayın Mesut Yılmaz'a CHP tarafından yapabilecek yegane teklif Genel Başkanlıktır! Bunun da ben bir Rizeli olarak en yerinde olanı olduğunu düşünüyorum.

Diğer yandan Türk Siyasetinde PKK ve bölücü uzantısı olduğu bilinen partiler ile ilk işbirliğine imza atmış, onların adaylığını üstlenmiş kişi olan Murat Karayalçın ve tescilli Atatürk düşmanı, PKK taziye çadırlarının baş tacı misafiri Mehmet Bekaroğlu ile Y-CHP'nin Türkiye'de başarı araması ile Sahra Çölünde Yeşil Rize Yaylalarını aramanın da eşdeğer olduğu kuşkusuzdur.

Bu konuda CHP'ye oy veren değerli vatandaşlarımıza Büyük Önder Atatürk'e haince dil ve kalem uzatan havuz medyası gazetenin önünde sadece Ülkücülerin protesto gösterisinde bulunduğunu, başta İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın ve Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu olmak üzere bu konuda Y-CHP'nin ortalıklarda görünmediğini hatırlatmak yeterli olacaktır.

Tüm ülkemizde olduğu gibi Rize'mizde de seçim AKP ile MHP arasında geçecektir. Zira MHP Türk Milleti'nin son kalesi ve son umududur.

Ne Mutlu Türküm diyene!

Değerli CHP'ye oy veren Hemşerilerimiz Büyük Önder Atatürk'ün bu sözlerini yukarıda anılan Rizeli oldukları söylenen zatların ağzından hiç duydunuz mu? Onları hiç Şehit Cenazelerinde gördünüz mü? İşte Türk Milleti'nin 7 Haziran'da yapılacak kader seçiminde lütfen bunları düşünerek sandığa gidiniz. ha AKP, ha HDP, ha Murat Karayalçın, ha Mehmet Bekaroğlu ! Hepsi adına çözüm süreci denilen Türk Milleti'ni yıkma ve parçalama projesinin parçaları.”

 

Editör: HABER MERKEZİ