Son günlerde gündeme getirilen Milliyetçi Hareket Partisi’nin Çayeli’nde 31 Martta yapılacak yerel seçimlerinde başka adaylar üzerinde birleşip destek vereceği yönünde çıkan haberlere MHP Çayeli İlçe Başkanı Ali Küçükislamoğlu’ndan sert tepki geldi.

MHP Çayeli İlçe Başkanı Ali Küçükislamoğlu, “Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Çayeli’nde belediye başkanlığı için aday adayları ve dışardan konuşulan isimlerini duymaktayız. Bu konuşulan isimlerden Mehmet Akif Köse’nin gündeme getirdiği Çayeli’nde birleştirici rol oynadığı ve aday olma durumunda MHP’nin aday çıkarmayıp kendisine destek vereceği yönünde haberlerini hayretle okumaktayız. Çayeli’nde kendi adayı dışında hiçbir ismin yanında olmadığını açık bir şekilde buradan beyan ediyorum. Bu şekilde yapılacak açıklamaların olma durumunda hukuki işlemlerin yapılacağını belirtiyorum. Milliyetçi Hareket Partisi olarak Cumhur İttifakı'nın meşruiyetini gölgeleyecek açıklama, yorum, yayın ve beyanatlardan kesinkes uzak durmaktayız” dedi.

ÇALIŞMALARIMIZA ARALIKSIZ DEVAM EDİYORUZ

Küçükislamoğlu, “31 Martta yapılacak yerel seçimler için çalışmalarımıza aralıksız devam etmekteyiz. Bu süreçte adaylarımızı belirlemek için yoğun bir gayret içerisindeyiz. Madenli beldemizde Mustafa Tüylüoğlu adayımız olmuştur. Çayeli Belediyesi ve Büyükköy belediye başkanlığı içinde çalışmalarımız devam etmektedir” şeklinde açıklamada bulundu.

 

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ