Milliyetçi Hareket Partisi Rize Merkez İlçe Başkanı Bülent Kaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri, kent merkezinde esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde bulunarak 16 Nisan’daki referandumda oylanacak olan anayasa değişikliğini anlattı. 

Ziyaretlerde referandumda oylanacak olan 18 madde ile ilgili hazırlanan broşürler esnaf ve vatandaşlara dağıtılırken, Başkan Kaya da neden EVET denilmesi gerektiği ile ilgili esnafa bilgilendirmede bulundu.

MHP Rize Merkez İlçe Başkanı Kaya, ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada, “Milletimizin, Liderimiz Devlet Bahçeli’ye duyduğu güveni görmüş ve duymuş olmaktan dolayı son derece memnunuz. Referandum süreci boyunca sahada yorulduk fakat yılmadan çalıştık. Bu çalışmamızın karşılığını halkımızın sandıklarda vereceğine dair inancımız tamdır. Çalışmalarımızda bizi yalnız bırakmayan üyelerimize ve bize teveccüh gösteren esnafımıza cani gönülden teşekkür ediyor ve diyoruz ki; Türkiye Cumhuriyeti Devleti için EVET. Türk Milleti için EVET. Bağımsız bir Türkiye için EVET.” şeklinde konuştu.

 

 

 
 
Editör: HABER MERKEZİ