MHP, Çayeli’nde 31 Martta yapılacak olan yerel seçimler için Belediye Başkan adayının İsmail Hakkı Çiftçi olduğunu açıkladı.

Çayeli ilçe başkanlığında düzenlenen toplantıda Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Rize İl Başkanı İhsan Alkan, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde ilçe ve belde belediye başkan adaylarını belirleme çalışmalarını devam ettirdiklerini kaydederek, Rize’nin tüm ilçe ve belde belediye başkanlıklarına talip olduklarını söyledi.

Alkan, “Genel merkezimizin 09.01.2019 tarihinde Çayeli belediye başkanlığı için adayımız İsmail Hakkı Çiftçi’yi belirledik. Aday tanıtım törenimizi kısa bir süre sonra düzenleyeceğiz. Daha önce bilindiği üzere Çayeli Madenli Belde Belediye Başkan adaylığı için Mustafa Tüylüoğlu’nun belirlemiştik” dedi.

İl Başkanı Alkan, “31 Mart’taki seçimlerde Rize Belediye Başkanlığı için Cumhur İttifakı adayı Rahmi Metin’i destekleyeceğiz. İlçe ve beldelerde ise kendi adaylarımızla yarışacağız. İlçelerde açıklamış olduğumuz adaylarımızla ilgili bizim dışımızda yapılacak açıklamaların hiç birine itibar edilmemesini bekliyoruz.”

Başkan Alkan, henüz adayları belirlenmeyen ilçe ve beldelerde aday belirleme çalışmalarını da devam ettirdiklerini kaydederek, adayları belirlenmeyen ilçe ve beldelerde en kısa sürede adayları belirleyerek kamuoyuyla paylaşacaklarını ifade etti.

 

 

Editör: HABER MERKEZİ