İlk 'Metal Fırtına'dan 'Soğuk Savaş' sonrası yeni dünyayı kahramanı Gökhan Birdağ’ın gözünden anlatan Orkun Uçar, serinin devam eden dördüncü kitabında Çin’i ve biyolojik savaşı anlatıyor.

Kızıl Şaman Koray ile birlikte dünyayı büyük bir tehlikeden kurtarmaya çalışan Gökhan Birdağ'a bu kitapta nanoteknolojiyle güçlendirilmiş Çelik Takım üyeleri de katılıyor.

Piyasa fiyatı 17  ytl olarak belirlenen kitabı internetteki alışveriş sitelerinden daha ucuza bulmak mümkün.

METAL FIRTINA SERİSİ

2004 Aralık ayında çıkan 'Metal Fırtına' Türkiye-ABD savaşını konu ediyordu. On bir baskı yapan ve 500 bin adet satan kitap sadece Türkiye’de değil, dünyada da tartışma yaratmıştı.

Türkiye’yi bu hazırlıksız yakalandığı hain saldırı da küçük yaştan itibaren ülkesine hizmet etmek için eğitilen Gri Takım üyesi Gökhan Birdağ kurtarıyordu.

2005 Eylül’ünde Altın Kitaplar etiketiyle yayınlanan 'Metal Fırtına 2 - Kayıp Naaş' da ise düşman İsrail, konu MOSSAD’ın Türkiye üzerine sinsi planlarıydı. Bombalanan Anıtkabir’den Atatürk’ün naaşını çalan İsrail’e cezasını Kudüs’ün kalbinde Gökhan Birdağ veriyordu.

2006 Eylül’ünde yayınlanan 'Metal Fırtına 3 - Kızıl Kurt' da yeni bir karakter okurun hayranlığını kazanıyordu: Kızıl Şaman Koray... Delişmen, kontrol edilmez, acımasız Koray, ailesi öldürülen Gökhan Birdağ’ın Rus Mafyası Opriçnina’dan ve onun lideri Korkunç İvan’dan intikam almasına yardım ediyordu.

 

Cnn Türk

var tmp; tmp = document.getElementById('news_content').getElementsByTagName('a'); for(i=0; i
Editör: HABER MERKEZİ