Türk Hava Kurumu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Yüksek Lisans yapan Memur-Sen üyeleri eğitimlerini tamamlayarak diplomalarını almaya hak kazandılar.

Yüksek Lisans Doplamalarını alan Memur-Sen Üyeleri onuruna Rize Memur-Sen İl Başkanlığında kutlama yapıldı.

Rize Memur-Sen İl Başkanlığı adına Büro Memurları Sendikası Rize Şube Başkanı Zafer Yücel ÇETİN yaptığı sunumda:

'Memur-Sen; ülke genelinde 800.000'i aşan üyesinin ekonomik, sosyal ve özlük haklarının sözcülüğünü yaparken, üyelerinin her türlü eğitimine katkı sunmak için Memur-Sen Akademiyi kurmuştur. Memur-Sen Akademi,  Memur-Sen üyelerinin akademik kapsamda ihtiyacı olan tüm eğitim, organizasyon ve iletişim faaliyetlerini yürütmek veya düzenlemek üzere Memur-Sen tarafından kurulmuş bir yürütme organıdır. Memur-Sen Akademi, üyelerinin her düzeydeki eğitim ihtiyaçlarının belirlenmesi, yönlendirilmesi, ekonomik, doğrudan ya da dolaylı çözümler haline dönüştürülmesi ve yükselen akademik başarı ve altyapı ile hizmet esasını benimseyen bir anlayış üzerinde hareket edilmesi temeliyle kurulmuştur. Yüksek Lisansını tamamlayarak Türk Hava Kurumu Üniversitesi Sosyal Bilimler Ensütitüsünden mezun olan üyelerimizi tebrik ediyor, kendilerine çalışma hayatlarında başarılar diliyorum. Memur-Sen 'Hayat Boyu Öğrenme' felsefesi çerçevesinde eğitimine devam eden gerek Lisans ve gerekse Yüksek Lisans yapan ülke genelindeki Memur-Sen üyelerine destek olamaya devam edecektir. Üyelerimizin başarısı bizleri onurlandırmaktadır' şeklinde konuştu.

Yüksek Lisans Diplomalarını alarak Rize'ye gelen Memur-Sen üyeleri onuruna yapılan kutlamada programına; Memur-Sen'e bağlı Hizmet Kolu Şube Başkanları ve Şube Yönetim Kurulu Üyeleri ile Memur-Sen Rize Kadın Kolları Başkanı katıldı.

 

 

Editör: HABER MERKEZİ