TBMM Genel Kurulu, gündemdeki konuları görüşmek için olağanüstü toplanırken AK Parti Milletvetili Uğur Işılak'ın uyuması dikkat çekti.

3. GELİŞİNDE SALONDA UYUYAKALDI

Meclis Genel Kurulu, yaşanan terör olaylarının ardından olağanüstü toplandı. Genel Kurul'a daha önce yemin töreni ve Meclis Başkanı seçimi için gelen AK Parti'nin yeni milletvekili Uğur Işılak üçüncü gelişinde salonda uyuyakaldı.

'MECLİS'E UYUMAYA GİTMİYORUM'

Işılak, daha önce Türkiye Gazetesi'ne verdiği röportajda Meclis'e uyumaya gitmiyorum demişti. İşte röportajın o bölümü:



- Meclis'te ne yapacaksınız? Kişisel projeleriniz var mı?

'Meclis'e uyumaya gitmiyorum. Belli hayallerle gidiyorum. Sanat adamının sanatsal endişeleri vardır tabii ki. Tasavvur olarak da sanatsal ve medeniyet tasavvuru olabilir. Bunları gerçekleştirmek için gidiyoruz. Bir sanatkâr duyarlılığıyla inşallah bütün sanatçıların taleplerini en üste iletmek vazifem olacak. Sadece iletmekle kalmayıp makul projelerin gerçekleşmesine vesile olacak nitelikte çalışmalar yapmak üzere oraya gidiyoruz.'

IŞILAK, UYANIR UYANMAZ AÇIKLAMA YAPTI

TBMM Olağanüstü Genel Kurulu'nda uyuyakalan İstanbul Milletvekili Uğur Işılak gözlerini açar açmaz telefonuna sarıldı. Işılak, ilk açılmayı hurriyet.com.tr'ye yaptı.

Işılak 'Ülkemizin içinde bulunduğu durum nedeniyle 5 gündür 2-3 saat uykuyla duruyorum. Dolayısıyla bu yorgunlukla 10-15 saniye bir kestirme oldu. Özellikle şunu söylemek isterim ki yaşadığımız şu son bir haftalık süreçte bir horul horul uyuyanlar var bir de harıl harıl çalışanlar var. Ben de bu sorunları çözmek için o harıl harıl çalışanlardan biriyim. Böyle olunca bazen mecliste, bazen okulda bazen misafirlikte böyle kestirmeler olabilir. Bunu çok abartmamak lazım. Suiistimal etmemek lazım' dedi.

TWITTER'DAN MESAJ

Işılak gelişmeler üzerine Twitter'den yazdığı mesajda 'Vatanseverin uykusu, hainin uyanıklığından evladır' dedi.

Editör: HABER MERKEZİ