Rize'de gerçekleştirilmesi planlanan 'Teröre Lanet, Şehidine Sahip Çık' mitingi için kolları sıvayan Fırtına Gazetesi davetlere kaldığı yerden devam etti.
 
9 Ekim Cuma günü Rize Meydanı'nda saat 16:30'da gerçekleşecek olan 'Teröre Lanet, Şehidine Sahip Çık' mitingi için organizasyon sahibi Fırtına Gazetesi harekete geçti. Başta Gazete'nin Sahibi Salih Zeki MAyi olmak üzere gazete ekibi miting için tüm sivil toplum kuruluşları ziyaret edilerek STK Başkanları'na davetiye taktim etmeye başladı.
 
Ziyaretleri gerçekleştiren Fırtına Gazetesi sahibi İş Adamı Salih Zeki Mayi ve Genel Yayın Koordinatörü Fikret Karabulut, STK temsilcilerine dün'de miting hakkında bilgi vererek kendilerini mitinge katılmaları için davet etmeye devam etti.
 
Müsiad Rize Şubesini zityaret eden Organizasyon heyeti Başkan Mustafa Dabak’a organizasyon hakkında bilgi verdi. Sonrasında heyet TÜMSİAD Başkanı Abdulbaki Fil’i, Rize Ziraat Mühendisleri odası Muhammet Perteki’i, Çayeli Muhtarlar derneği Başkanı Mehmet Sarı’yı, Çayeli Şoförler ve Otomobilciler odası başkanı Dinçer Karaoğlu’nu ve Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güngör Sarı’yı makamında ziyaret ederek organizasyon hakkında bilgi verdi ve Rize Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşecek büyük buluşmanın davetiyesini taktim etti.
 
Heyet Geçtiğimiz gün ise Rize Ziraatçılar Odası Başkanı Müfit Akman'ı, Rize Amatör Spor Klüpleri Başkanı Gaffur Karaali'yi, Şehit Aileleri Derneği Başkan'ı Kemal Aksu'yu, Tek Gıda-İş Sendikası Rize Şube Başkanı Ziya Aksoy'u, Rize Ziraat Odası Başkanı Nevzat Paliç'i ve Rize Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Erbaş'ı makamında ziyaret etti.
 
 
 

 

Editör: HABER MERKEZİ