LOKMANE birbaşkatat Çayeli’nde açıldı

Türkiye’nin gözde tatlısı haline gelen yeni nesil lokma sektörü için Çayeli’nde de adım atıldı.
LOKMANE birbaşkatat isimli iş yeri Çayeli’nde hizmete girdi.

Bin yıllık lokma tatlısına birkaç yenilik getirildi ve tekrardan popüler bir hal aldı. Yeni nesil lokma sektörü ülkemizde kısa sürede insanlar tarafından çok sevildi ve 2019 yılında şekil ve tat değişikliğiyle insanlar tarafından daha da benimsendi.
Çayeli’nde hizmete giren LOKMANE birbaşkatat isimli yeni nesil lokmacı, Devlet Hastanesi karşısında meraklılarıyla buluştu. Kısa sürede il ve ilçe genelinde ilgi odağı olan yeni tat, sevenleri tarafından lezzetle yendi.
Bu zamana kadar şerbetli bir şekilde hazırlanan lokma tatlısı, artık içi dolgulu şekilde hazırlanıyor. İç dolgusunun yanı sıra dışı da çeşitli soslarla kaplanıyor. Beyaz, sütlü, bitter çikolata ya da frambuaz çikolata çeşitleri ile kaplanan lokmaların üzerlerine fındık, fıstık, ceviz, dondurma ve çeşitli ürünler dökülebiliyor.

İşyeri sahibi Ali Faik Taş yaptığı açıklamada; “Geleneksel bir tat olan lokmaya modern dokunuşla meydana gelen yeni nesil lokmayı Çayeli’li hemşehrilerimizin hizmetine sunduk. Resmi açılış törenimizi henüz yapmamış olmamıza rağmen ürünümüze gösterilen ilgi bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Kaliteden ödün vermeden her gün 12:00’dan sonra lokmamız sevenleri ile buluşuyor. Bizler de yeni nesil lokma sevenleri ağırlamaktan son derece mutlu oluyoruz” dedi.

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ